Nieuws

Strijdend ten onder tegen sterk Braakhuizen

07 april 2015
www.bladella.nl
Een technisch vaardig Braakhuizen wint volkomen verdiend van Bladella, dat met veel inzet probeert de punten in huis te houden. De “plaag-van-de-dag” Nick Kuylaars kroont zich matchwinner.

Helaas voor de blauwwitten zit er niet meer in dan de kleinst mogelijke nederlaag: 0 - 1.
Reeds in minuut 2 biedt zich de eerste mogelijkheid aan voor de gretig en fanatiek startende Geldroppenaren.  De bal belandt bij keeper van de Wielen. De volgende 5 minuten komt de “plaag-van-de-dag” Nick Kuylaars van Braakhuizen, de Bladellaverdedigers alvast tonen, wat ze de komende anderhalf uur kunnen verwachten; zeker drie goede doelpogingen, die (nog) niets opleveren. Pas na een kwartier komt Bladella wat op stoom. Miky van Boxtel, komt net de kracht tekort, om na een mooie pass van Tom Ansems, de bal over de keeper te werken.
In minuut 23 speelt Hans van Kemenade de bal verkeerd terug, waardoor de snelle Kuylaars de kans krijgt op de 0 – 1. Gelukkig voor de thuisclub verdwijnt de bal over het doel. Even later is het wederom gevaarlijk voor het Bladelladoel. Braakhuizen biedt voetballend meer dan Bladella en zorgt voortdurend voor gevaar. Bladella probeert strijdend het combinatiespel van de tegenstander te ontregelen, wat maar gedeeltelijk lukt. De laatste tien minuten voor de rust komt Bladella nog met een klein tegenoffensief, maar alle goedbedoelde ideeën leiden enkel tot een vrije trap van Anel Selimovic.
 
De lange Niels van Gemert, het aanspeelpunt in de spits van Braakhuizen wordt in minuut 54 vervangen door Robin Sweegers, waardoor Tim v.d. Akker in  de spits komt te spelen. De erg balvaste speler maakt het de Bladellaverdeding moeilijk. In minuut 58 is het toch raak, als “de plaag” de 0 – 1 binnen tikt. Een mooi doelpunt van Nick Kuylaars maar volgens veel toeschouwers een duidelijk buitenspeldoelpunt. Bladella stelt er weinig tegenover. Een afstandsschot van Joep v.d. Ven wordt tot corner getikt. Aanvoerder Ruud Leermakers wordt vervangen door Rick Seuntiëns.
De bijna niet af te stoppen Kuylaars slalomt door de defensie van de thuisclub en maakt zijn tweede doelpunt, helaas voor hem  buitenspel. In de rebound wordt de bal door Roel Segers net over geschoten. Een kwartier voor tijd mag de jeugdige Remo Louwers zijn debuut maken. Hij komt in de plaats van Tom Ansems. Met nog tien minuten te gaan krijgt Bladella drie kansen in 1 aanval. Alle drie gaan ze verloren. Hier had een kansje in gezeten. Enkele ogenblikken later raakt de bal de onderkant van de lat, die aldus de 0 – 2 voorkomt. Kuylaars had die goal eigenlijk wel verdiend. Het enige foutje van keeper Bas v.d. Wielen komt ver in blessuretijd met een volledig mislukte uittrap. Gelukkig zonder gevolgen.
 
Tot Man of the Match wordt Hans van Kemenade verkozen. Van de Tipmastboys worden de komende weken  nog enkele punten verwacht, bijvoorbeeld in de komende zondag tegen het Oisterwijkse Nevelo.

Klik hier voor verslag Braakhuizen
2015-04-07

Bladella Braakhuizen 1 - 1


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven