Nieuws

2e Paasdag Braakhuizen thuis

04 april 2015
www.bladella.nl
In deze inhaalweek worden de klassementen recht getrokken. Bladella haalt maandag in tegen Braak-huizen, dat met een kwalitatief zeer sterk team de Smagtenbocht aan doet.

Bonuspunt
In Oirschot werd zondag in de storm en regen op een doordrenkt speelveld door, opnieuw een zeer gehavend, vaandelteam een punt bij elkaar geknokt: 2-2. Voetbal was niet mogelijk, maar de passie waarmee de Tipmast Boys streden deed de aanhang dik tevreden huiswaarts keren. Opnieuw werd de blauwwitte inzet beloond met een bonuspunt. Het geeft weer meer lucht, wat minder druk. Maar we zijn er nog niet. Oisterwijk is namelijk weer dichterbij gekropen. Deze concurrent wist zaterdag bij Reusel Sport te winnen (1-2). De standenlijst geeft nog een wat vertekend beeld. Met de inhaalwedstrijden deze week gaat alles recht getrokken worden. 
 
Veel kwaliteiten
Op de Smagtenbocht komt 2e Paasdag het sterke Braakhuizen op bezoek. De Geldropse ploeg doet met haar 4e plek nog volop mee voor een nacompetitieplaats. De formatie van Jeroen v.d. Schoot (hij tekende voor 2 seizoenen bij) is dat eigenlijk ook wel aan haar stand verplicht. In deze 3e klasse immers is Braakhuizen een van de best voetballende teams.  In de winterstop is Michael Maessen de groep ook nog komen versterken. Samen met Ilja van Leerdam, en Nuelson en Nyron Wau is hij actief bij Total-Control, een voetbalschool bij Braakhuizen en DBS. De coach kan putten uit een goeie mix van ervaren ouderen zoals de broertjes Wau (ex BVO’s), Engin Özer (ex Geldrop), Tom Brouwers, William Hendrikx en jong talent.
 
Kuylaars
Jong talent in het roodzwarte team is in ieder geval balvirtuoos Nick Kuylaars (zaalvoetbalinternational Jong Oranje). Maar ook Thomas vd Valk, Rudi Leijten en Kelsey Zainal (ex Geldrop) kunnen een aardig partijtje ballen. Kelsey Zainal is met zijn 13 goals clubtopscoorder en de vaak ongrijpbare Kuylaars wist 10x het vijandelijke net te vinden. Overigens gaan keeper Joeri Verhappen (27) en aanvoerder Tom Brouwers (25) na de zomer het groenwit van buurman Geldrop verdedigen en aast linkspoot Nick Kuylaars (20) op een overgang naar een topamateurclub. Hij speelt ook bij Futsal Club Eindhoven, dat vrijdag in een zinderende finale de landelijke KNVB beker wist te winnen; zonder Kuylaars overigens, hij was geschorst.
 
Onverdiend verlies
Uit bij Braakhuizen werd door de Tipmast Boys een goeie pot neergezet. Het gevreesde Geldropse team had de grootste moeite met Bladella. Sterker nog, blauwwit maakte de meeste aanspraak op de winst. Maar het zat niet mee. De beslissingen van de arbiter vielen vaak in het nadeel van Bladella uit en dat veroorzaakte teveel frustraties. Braakhuizen was slimmer én dodelijk effectief. Uit twee ongelukkige momenten wist men te scoren. Goudhaantje Nick Kuylaars (Tom Maas liep tegen hem 2x geel op) had net voor rust de 1-0 op het bord gezet en na rust had Braakhuizen slechts één kans nodig die werd benut door William Hendrikx. De formatie van Jasper van Hoof kon, ondanks het overwicht daar maar één geldig doelpunt tegenover stellen.
 
Kortom, Bladella treft zondag een uitstekend team tegenover zich en zal in zeer goede doen moeten zijn om die te verslaan. Supporters kom helpen!!

Restant programma concurentie 
 
Helmond
thuis      uit
Bergeijk
thuis       uit
JBrabant
thuis       uit
Oisterwijk
thuis       uit
Spoordonk
thuis     uit
Bladella
thuis     uit
paasweek  Dommelen Oisterwijk  Spoord.B Bergeijk
JBrabant
 Braakh.
12-apr  JBrabant      Dommelen           Helmond  Oirschot V  Wilh.Boys  Nevelo
19-apr           Rood W  Spoord.B.  Braakh.            Nevelo           Bergeijk      Dommelen
26-apr  Bladella Braakh.         Reusel Sp  Dommelen  Rood W.V        Helmond
  3-mei  Nevelo           Bladella            RKVVO  Wilh.Boys  Oirschot V  Bergeijk
10-mei         Bergeijk  Helmond  Oisterwijk         JBrabant        Reusel Sp           Rood W

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven