Jako voetbaldagen

29 maart 2015
www.bladella.nl
Nieuw in de regio ………nieuw bij vv Bladella… 
vv Bladella gaat samen met Sportevents4kidz een nieuwe activiteit organiseren. Opgeven kan al a.s. vrijdag 3 april van 18.30-20.00 in kantine.

Op sportpark 'De Smagtenbocht' starten we met de Jako-voetbaldagen en deze gaan plaatsvinden in de hemelvaartvakantie en wel van woensdagavond 13 mei t/m zondagmiddag 17 mei.

Wat biedt het programma zoal ?
Dit is een nieuwe activiteit in deze regio en hiermee bieden we de jeugd in de regio ruim 4 dagen de mogelijkheid om hun favoriete sport te beoefenen. Het programma is uiterst gevarieerd en juist daardoor is het leuk om aan deze dagen deel te nemen. Het programma omvat veel meer dan  : trainen, 4 tegen 4 of 7 tegen 7.
Uiteraard staan daar ook varianten van op het programma, maar wat te denken van : kooivoetbal, panna, wedstrijden in de vaste en de opblaasbare boarding, honkvoetbal, poeierbal, vaardigheidscircuits, scoorspelletjes en ga zo maar door. Kortom een zeer gevarieerd programma dat leuk is voor zowel de super gedreven voetballers als ook voor de kinderen, die voetballen gewoon leuk vinden.
De indeling.
De deelnemers worden op leeftijd ingedeeld – uiteraard wordt er rekening gehouden met individuele wensen – in groepen en die groepen blijven in principe alle dagen hetzelfde. Omdat alle deelnemers en tenue ( shirt, broek en kousen ) krijgen, is het makkelijk, duidelijk en mooi om elke groep een andere kleur te geven, waardoor zo o.a. goed als groep herkenbaar zijn. Binnen deze groepen worden de teams om de geplande wedstrijdjes te spelen wel elke dag anders samen gesteld. Hierdoor krijgen sociale vaardigheden ook de nodige aandacht.
Wie mag er deelnemen ?
Deelname is in principe voor kinderen – jongens en meisjes - van 6 t/m 14 jaar en je hoeft niet perse lid te zijn van een voetbalclub en een fanatieke kabouter van 5 jaar is ook welkom.
Wat kost deelname en wat krijg je daar voor ?
Het inschrijfgeld bedraagt € 90,- en daar voor ontvangt elke deelnemer : een Jako-tenue ( shirt, broek en kousen), elke dag een lunch ( s’morgens opgeven wat je s’middags wilt eten ), 2x per dag een flesje AA, te winnen prijzen en voor wie dat extra wil voor € 15,- een nieuwe wedstrijdbal ( winkelprijs € 35,- ).
Hoe aanmelden ?
Aanmelden kan op meerdere manieren en wel a.v. :
  1. Inschrijfformulier invullen en opsturen.
  2. Via de site www.sportevents4kidz.nl – rubriek : inschrijven.
  3. Kom naar de voorinschrijving op vrijdag 3 april bij vv Bladella
Zijn er vragen of onduidelijkheden – neem contact op met Sportevents4kidz.
Ben jij een liefhebber of een voetbaldier…. Dan moet je hier bij zijn.

 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven