Nieuws

'Uur vroeger' naar Oirschot

27 maart 2015
www.bladella.nl
Nog weinig te merken van een nieuw jaargetij. Toch gaat dit weekend de zomertijd weer in. Bij 11º C, vrij krachtige ZW wind en regen wordt zondag in Oirschot gestreden voor belangrijke punten.

Bonus
Uit een vrije trap op de lat van Ruud, helemaal op het laatst, kopte Cas de bal binnen: 2-1. Langs de kant was men al lang blij geweest met een punt. Niet dat Wilhelmina Boys zo goed was en veel kansen creëerde. Nee, de Boys waren niet in beste doen en Bladella bleef, met een gehavend team, overeind. Veel inzet was er wel voor nodig. Die onverwachte overwinning kwam goed van pas. Bonuspunten werden dus verdiend en die mochten gekoesterd worden door de Tipmast Boys.
 
Azen op nacompetitie
Oirschot Vooruit, met een inhaalwedstrijd tegen het spartelend Bergeijk nog voor de boeg, heeft 12 verliespunten minder dan Bladella. Dat gat is dus heel erg groot. Piet Drijvers, na 14 jaar (!) Nemelaer trainer, nu voor het eerste seizoen bij Oirschot, heeft zijn zaakjes daar ook weer goed voor elkaar. Zijn team, met in de spits de gevaarlijke 32 jarige Dennie Banda (hij scoorde al 17x!) is nog volop in de race voor een nacompetitieplaats. De groenwitte formatie behaalde na de winterstop 10 punten uit 5 partijen. Daarbij een gelijkspel tegen de kampioen en een knappe 1-4 winst bij Dommelen. Met een relatief gemakkelijk programma wordt gehengeld naar de 3e periodetitel. Wel opvallend dat op eigen bodem 14 en ‘in den vreemde’ 19 punten (beide uit 9 partijen) werden behaald.
 
Verlies thuis
In de thuiswedstrijd werd met 2-3 verloren van Oirschot Vooruit. ‘Jammer van de eerste helft’, was toen na afloop de meest gebezigde samenvatting. In het eerste bedrijf werd door het team van Jasper van Hoof angstig gevoetbald. De spitsen werden nauwelijks gezocht. Na de achterstand moest blauwwit wel en werd het eindelijk een wedstrijd. Maar de energie die toen los kwam, kwam helaas te laat.
 
Groenwit versus blauwwit
Op de Oirschot Vooruit basis gaan zondag acht van de elf groenwitte seniorenteams de wei in. Disco in de kantine zorgt daarop voor ambiance rondom de semiderby Oirschot Vooruit - Bladella.
Met een trui onder de Tipmast jas en gewapend met blauwwitte paraplu, shawl en pet moet de Bladella aanhang daaraan tegenwicht bieden en het er warm van krijgen. Samen met de steun van mascotte en geluksbrenger Job Vlems uit E8 moet er iets te halen zijn op sportpark Jumbo Moorland. Aanvang 14:30 uur 'nieuwe' tijd. Makkelijk wordt het zeker niet, maar we gaan er weer voor! Of niet dan...?!


Bedankje! Ise heeft zondag erg genoten als mascotte van het eerste. Van de voorbereiding in de kleedkamer,
de warming-up met de spelers, de opkomst op het veld, het scoren bij de tegenstander, het lachen in de dug-out met de reserve spelers, het balletje  trappen in de rust, de bal van WFC met handtekeningen van alle spelers, tot en met het ‘mascotte’ applaus van de spelers. En vooral natuurlijk ook van de 2-1 overwinning. Bedankt spelers en begeleiding van het eerste en vrijwilligers die dit mogelijk maken.     Ise en Mike
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven