Dan maar tegen Wilhelmina Boys ...

21 maart 2015
www.bladella.nl
Na de tegenvaller in Oisterwijk moeten de Tipmast Boys zondag vol aan de bak. Geen gemakkelijke opgave tegen Wilhelmina Boys. Voor de kostbare punten zal gestreden moeten worden.

Oisterwijk
De rustuitstralende arbitrage voorkwam escalatie maar nam de goedwillenden binnen de lijnen te weinig in bescherming. De brutalen hebben de hele wereld. In de gure oostenwind verloor Bladella twee winstpunten, kreeg Oisterwijk twee rode kaarten te zien en de toeschouwers een draak van een wedstrijd op een slecht bespeelbaar veld. Daar kwam ook nog eens een flinke knieblessure voor A1-er Ron bij. Nee,‘verheffend’ was het allemaal niet. Dat het team van Jasper van Hoof vooral na rust (in overtal nota bene) nauwelijks een kans wist te creëren geeft de duikeling over de ondergrens aan. Maar gauw vergeten, het hoofd leeg maken, want zondag wacht weer een moeilijke pot.
 
Offday
De Boys uit Best komen op bezoek. Eerder in het seizoen werd blauwwit door dat team met 5-0 afgedroogd. Bladella beleefde in Best een ware offday. Toch was het toen in het eerste halfuur zeker nog niet te zien dat met grote cijfers verloren zou gaan worden. Integendeel. Maar na een half uur kantelde de partij toen onze defensie via de zijkanten binnen vier minuten 2x simpel werd gepiepeld. Meer risico achterin was koren op de molen van Wilhelmina Boys, met name voor de zeer behendige buitenspelers. Onze achterste lijn hield open huis, het middenveld won geen duels meer en ook voorin was het bodyloos. Bladella werd daar afgerekend op strijdlust. Met ervaring op zak is remedie geboren. Revanche nemen met een verstandig strijdplan en met meer zelfvertrouwen de strijd aangaan is daarom de opdracht voor de Tipmast Boys.
 
Aanwinst
Hoewel wat wisselvallig blijkt het gepromoveerde Wilhelmina Boys een versterking in de 3e klasse. Enkele opmerkelijke uitslagen geven aan dat het team scorend vermogen bezit. De geslepen alleskunner Maron Heersmink, altijd nadrukkelijk aanwezig, wist al 11x het net te vinden. De tien doelpunten van vleugelspits Ruben Rodrigues en de acht van middenvelder Stefan van Dam hoogden het doelsaldo van de tricolores ook flink op.
 
Kostbaar
De formatie van trainer Jurgen Elbersen (volgend seizoen voor het 5e jaar werkzaam in Best) met aanvoerder Bart Meeske mag de belangrijke punten voor ons niet zo maar op komen halen. Want nog steeds moet met een schuin oog naar beneden gekeken worden. Onderin gaat het de komende weken ongetwijfeld nog spoken. Een goed resultaat geeft wat lucht en werkt verhogend voor zelfvertrouwen en spelpeil. En daar gelooft mascotte Ise Dickens uit E5 heilig in. Supporters gevraagd voor zondagmiddag!!

 
www.bladella.nl

Beste Bladellaleden

19 januari 2020
Voorzitter René Walenberg had bij de aftrap van het vrijwilligers-feest (geslaagd!) verrassend nieuws. Nieuws over zijn opvolging. Lees verder »
 
www.bladella.nl

Bedankt!

17 januari 2020
Vrijwilligers vormen het HART van de vereniging. Wat kun je zonder HART? Vanavond wordt dat HART 'hard' verwend!! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een herhaling van het beker-duel in 2017. De thuisploeg won met het kleinste verschil: 4-3. Weer heel laat in de wedstrijd. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Kan 3e klasser Bladella voor sensatie zorgen door hoofd-klasser Nuenen te verslaan..??! In 2017 lukte dat net niet.... Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »