Nieuws

B2 kampioen....?!!

20 maart 2015
www.bladella.nl
Bladella B2 kan in de shirts van ‘Krekels Verf’ een aardig potje voetballen. Daar zijn de kenners het wel aardig over eens. Dat gaat morgen beloond worden.
De platte kaar staat klaar!

Straatlengte voor
Met nog vijf competitiewedstrijden voor de boeg gaat B2 morgen zorgen voor het eerste kampioenschap van 2015. Het team van Harrie Coolen, Mitchel Halbach en Marco Louwers incasseerde tot nu toe maar vijf verliespunten. De eerste competitiewedstrijd in september tegen DEES ging met 2-4 verloren en het andere slippertje was in november bij Juventud (Gerwen/Nederwetten): 0-0. Samen met een doelsaldo van 75-11 zijn dat mooie rapportcijfers, waarmee je breed lachend thuis kunt komen.
Naaste achtervolgers DEES B1 en De Raven B1 tellen, met een wedstrijd minder gespeeld, respectievelijk al 17 en 18 punten achterstand. Riethoven B1, met gelijk aantal wedstrijden, staat daar nog tussen en ziet Bladella B2 ook al 17 punten voorsprong hebben.
 
Veel wedstrijden
Liefst acht oefenwedstrijden werden er dit jaargang tussendoor ook nog eens gespeeld. Dat geeft aan dat het team bestaat uit echte liefhebbers van het edele voetbalspel. Reusel Sport en Hapert B1 kregen het in die oefenpotjes wel klaar om B2 te verslaan (1-3 en 3-4). Tegen Hoogeloon B1 werd het 3-3 en de overige werden winnend afgesloten.
 
Beker
Bladella B2 zit ook nog in de beker. Marvilde B1, SJO Juventud B1 en Heeze B2 werden met grote cijfers verslagen. De laatste bekerpot bij Unitas werd pas na strafschoppen in het voordeel van Bladella beslist. Daarmee werd de kwartfinale bereikt.
Voor zaterdag 18 april staat die volgende bekerronde voorlopig gepland, uit naar het Eindhovense HSE B1, het vroegere ETS. Dat wordt sowieso een kraker want BSE B1 gaat met nog 5 partijen te gaan in de 3e klasse B47 soeverein aan kop met 9 verliespunten minder dan naaste achtervolger RKVVO B2. De volle buit na 15 gespeelde wedstrijden betekent 45 punten met een doelsaldo 89-9.
 
Kampioentje!!
Morgen, zaterdag 21 maart a.s. speelt B2 thuis tegen hekkensluiter Dommelen, dat nog maar tot eenmaal winst en een gelijkspel kwam dit seizoen. Dat kan dus niet meer mis gaan, zou je zeggen.
Rond de klok van half vijf kunnen morgen de mannen van B2 hun dikverdiend kampioenschap van de 3e klasse B48 gaan vieren!
Dus nog eerder kampioen dan PSV en zelfs eerder dan NEC (als Eindhoven vandaag tenminste wint...)!
Er moet morgen eerst nog wel effen gevoetbald worden..... Om 15 uur begint op de Smagtenbocht de kampioenswedstrijd van Bladella B2. Jij komt toch ook?!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven