Nieuws

Wie is beste vrouwenkenner van Bladella...

19 maart 2015
www.bladella.nl
Vrouwenkenners opgelet..!
Lèste donderdag 26 maart. Dat is jouw kans! Wie mag zich na dieavond ‘de beste vrouwenkenner van Bladella’ gaan noemen...?!

De korfbal lady’s zijn welkome gasten in de voetbalkantine. Alleen al hun aanwezigheid zorgt voor een heel andere sfeer. Immers voor ‘schoon volk’ viert gastvrijheid altijd hoogtij.
De organisatie van de ‘leste donderdag’ van maart (= vanavondis deze keer in handen van de buurmeisjes!! Dus ook bereid om de charmante handen uit de blauwwitte mouwen te steken deze lady’s!
 
‘Foute’, maar ook goede, dansmuziek gaat zorgen voor een perfecte ambiance. Voor de best ge-/ver-klede man in het roze ligt een prijs te wachten. Maar hét hoogtepunt van de avond wordt natuurlijk de quiz die de meest begeerde titel voor mannen gaat opleveren: Wie is de beste vrouwenkenner van Bladella?
Spraakmakender kan niet.
 
Uiteraard heeft Peer (die van de kantine) die avond weer een pittige euroknaller op het menu en gaan rosébier en roséwijn een speciaal prijsje krijgen.
Kortom een Ladies Night, ook zeker voor stoere mannen: Feest in de tent!!
 
Na de trainingen, rond 21.30 uur, barst dit kantinefeest los.
Iedereen, vanaf 16 jaar, is van harte welkom.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven