Nieuws

Lotte van Veldhoven in Oranje

16 maart 2015
www.bladella.nl
Bladella kent ‘beroemdheden’ als Roy Beerens (Hertha BSC) en Percy van Lierop (Deutsches Fussball Internat). Lotte van Veldhoven kan daar ook bij geschreven gaan worden.

Lotte kreeg 11 maart j.l. een brief van de KNVB dat zij is geselecteerd voor het Nederlands Elftal ‘meisjes onder 15’. Zij is uitgenodigd voor de interland a.s. woensdag 18 maart tegen België. Deze landenwedstrijd, die om 15 uur begint, wordt gespeeld bij K. Wuustwezel FC.
 
Sinds vorige maand is Lotte 14 jaar en speelt wekelijks bij Bladella, meestal als rechtshalf in het C1-team. Al vanaf haar 5e jaar voetbalt zij bij onze club. Het Sint Joris College in Eindhoven is haar school en volgt daar haar studie in een z.g. LOOT klas. In deze klas zit een selecte groep met sporters die de top in hun tak van sport willen bereiken en daarvoor ook de potentie hebben. Zo’n LOOT klas biedt daar vele faciliteiten voor. Zo krijgt Lotte op haar school twee keer per week voetbaltraining. Die trainingen worden verzorgd door de KNVB en haar trainer is Mark den Brok, die ook enkele jaren bij Bladella hoofdtrainer was.
 
In oktober 2012 werd Lotte in haar leeftijdscategorie als eens uitgeroepen tot Nederlands Kampioen ‘Techniek’. Dat was op sportcentrum Papendal en verdiende daarmee een reis naar Old Trafford (Manchester United). Lotte speelde toentertijd bij Bladella in D2.
 
Woensdag in de voormiddag wordt Lotte verwacht in Wuustwezel (net over de grens onder Breda – pm 60 km). Daar krijgt ze haar oranje outfit aangemeten en verders staan verzorging, bespreking, een sportmaaltijd en “wandelen” op het programma totdat na de warming-up om 15 uur de jeugdinterland België - Nederland (meisjes onder 15 jaar) van start gaat.
 
Heel Bladella is trots op ‘onze’ international Lotte en wenst haar veel succes toe in haar voetbalcarrière richting de top van het Nederlands vrouwenvoetbal!
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven