Nieuws

RABO CLUBKAS CAMPAGNE

12 maart 2015
www.bladella.nl
Wél klant van de Rabobank maar nog geen lid van die bank? Word dan deze week nog (gratis) lid en stem in april mee om de kas van Bladella te spekken!!

Ook dit jaar organiseert de Rabobank een actie om de clubkas te spekken. Met Bladella nemen wij daar ook aan deel en vanaf 16 april kan jij je stem uitbrengen. Help mee om Bladella in een toppositie te brengen.
 
Rabobank Clubkas Campagne 2015
Rabobank De Kempen steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank De Kempen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op Bladella uitgebracht worden, des te meer geld krijgt onze vereniging.
 
Twee ton
Dit jaar wordt een bedrag van € 200.000,- beschikbaar gesteld voor de Clubkas Campagne. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt het totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.
Iedere stemgerechtigde kan VIJF stemmen uitbrengen. Daarbij kun je maximaal TWEE stemmen aan dezelfde vereniging geven. Benader ook familieleden, buren, kennissen en vrienden om te stemmen op Bladella.
 
Alleen leden van Rabobank De Kempen kunnen stemmen
Als je klant bent, ben je nog niet automatisch lid. Is iemand nog géén lid, maar wel klant van de Rabobank?
Dan kan hij/zij tot 15 maart 2015 lid worden en meestemmen voor deze campagne. Klik hier om direct lid te worden van de Rabobank. Doen!! 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven