Nieuws

Doe actief mee en geef je op bij Bladella-WFC

10 maart 2015
www.bladella.nl
Heb jij zin en tijd om mee helpen met het organiseren van activiteiten? Meld je dan aan. Geen gelegenheid? Lees toch verder en geef dat ook aan ons door!!!

Het bestuur van supportersclub WFC heeft onlangs leden benaderd met vragen over de activiteiten van de afgelopen jaar. Het doel was om in beeld te krijgen welke daarvan zij de moeite waard vonden en of leden daaraan dan ook actief willen meewerken. We trokken twee conclusies.
 
Activiteiten
We gaan door met de seizoensopening voor de jeugd, het G-team en de senioren, we blijven het WFC- kaarten sponsoren met prijsjes, we helpen mee met de ‘aankleding’ van topwedstrijden als tegen Reusel Sport, we organiseren drie keer per seizoen een loterij en een Supersunday, we willen een interessante spreker naar het clubhuis halen en de ‘merchandising’ voor de verkoop en de giften op peil houden. En natuurlijk willen we voorop staan als er binnen de vereniging, en met name bij de selectie, iets te vieren is.
 
De tweede conclusie is dat we meer medewerkers nodig hebben om die activiteiten mee te blijven uitvoeren. Het lijkt allemaal niet zo moeilijk - en dat is het ook eigenlijk niet - maar als steeds een beroep op dezelfde mensen wordt gedaan gaat dat problemen geven. Daarbij, onze oudere trouwe vrijwilligers haken stilaan af.
 
      
Vrijwilligerspoule
Daarom willen wij een vrijwilligerspoule maken van leden van supportersclub WFC-Bladella die zin hebben om een enkele keer per jaar mee de helpen bij een activiteit. Graag hebben we dat je hieronder opgeeft en je daarvoor dan vooraf gebeld wilt worden. Misschien heb je voorkeur voor, of affiniteit met, één van de genoemde activiteiten. Geef dat dan ook aan.
 
Als je niet mee kunt of wilt helpen vragen we dat ook aan te geven. Even goede Bladella- vrienden… Maar misschien heb je een mening over, een idee voor of commentaar op WFC-Bladella. Dit is je kans om dat te laten weten.
Als we binnen twee weken geen bericht ontvangen hebben benaderen we je later op een andere manier.

KLIK HIER OM NAAR ACTIVITEITENPAGINA TE GAAN EN FORMULIER IN TE VULLEN

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven