Nieuws

6 puntenpot bij JongBrabant

07 maart 2015
www.bladella.nl
In Berkel-Enschot treedt de formatie van Jasper van Hoof zondag aan tegen Jong Brabant. Beide teams moeten broodnodige punten gaan pakken om te stijgen op de ranglijst.

Verlies tegen Oers
Twee gezichten had de wedstrijd tegen Oers. In de eerste helft werd Bladella finaal overlopen. Tot de 16 was RKVVO heer en meester en waande zich in een speeltuin. Na 45 minuten was het slechts 0-2 en dat kwam ook nog eens door blunders van Jasper van Hoof z’n keurcorps. Het ‘stond’ totaal niet, passes mislukten keer op keer, en bij de omschakeling steeds teveel blauwwit vóór de bal. Maar de partij kantelde volledig in het laatste halfuur. De Tipmast Boys, nota bene toen met 10 man, veroverden zelfs een overwicht. Die late stormloop leverde echter slechts één doelpunt op.
 
Klassement
Runner-up Spoordonk kroop over Bladella heen en Oisterwijk (verrassend gelijk bij Braakhuizen) kwam dichterbij. Jong Brabant spartelt met 14 punten om plaats 12 te ontstijgen. Bladella, met 3 punten meer op 10, doet moeite om van de nacompetitieplaatsen verwijderd te blijven. Daardoor zijn de komende twee matchen ‘uit’ voor blauwwit uiterst cruciaal geworden. Volgende week wordt er ingehaald bij Oisterwijk en komende zondag moet in Berkel-Enschot Jong Brabant aangedaan worden. Tweemaal zespunten potten!!
 
Benauwde overwinning
De druk stijgt, dat is overduidelijk. Een heel ander vaatje zal er zondag aangesloten moeten worden om uit te ‘tappen’. Thuis tegen de JongBrabanders werd het een benauwde overwinning. Halverwege was het gemoed toen nog gerust. De Tipmast Boys hadden de enthousiaste Enschotters onder controle, alleen de 2-1 voorsprong was wat mager. Na de thee echter werd het middenveld steeds nadrukkelijker het bezit van de roodhemden. Achterin was het bij de thuisclub niet veel meer dan tegenhouden. Keeper Ruud van Stokkom werd gekozen tot Man o/t Match, dat zegt genoeg. Men kwam nauwelijks nog onder de druk uit van de tomeloos strijdende JongBrabanders. Het bleef billenknijpen tot het laatste fluitsignaal.
Overigens moest de uitblinker van toen afgelopen zondag na een fikse trap tegen z’n hoofd gewisseld worden. Vooral voor Ruud, maar ook voor Bladella, is het te hopen dat zijn hoofdletsel meevalt.

Cruciaal
De komende wedstrijd van de Tipmast Boys tegen de mannen in rood shirt met authentiek wit V-teken aan de voorzijde, is een uiterst belangrijke match. Mascotte Ethan Kameza (E5) kijkt er ook naar uit en heeft veel vertrouwen in de blauwwitte manschappen. Ook onze steun kan het vaandelteam heel goed gebruiken!

mascotte Ethan Kameza
 
Sportpark Berkelseweg
De historie geeft aan dat in 1992/1993 voor het laatst in competitieverband tegen elkaar gespeeld werd. Op 4-okt’92 won Bladella toen daar met 1-2. Dat was zwaar bevochten tegen een moeilijk te bestrijden tegenstander. Bladella was een gelukkige, verdiende winnaar.
 
Route naar Sportpark Berkelseweg - Berkelseweg 14 - 5056 PN Berkel-Enschot
Routebeschrijving vanaf rijksweg N65 (Tilburg - Den Bosch):
- Neem op de N65 de afslag UDENHOUT (bij de Mc Donalds).
- Neem op de Kreitenmolenstraat de eerste afslag linksaf naar de Heikantsebaan.
- Volg de Heikantsebaan tot aan voetbalvereninging Jong Brabant.
(let op: De Heikantsebaan lijkt met een scherpe bocht naar rechts zijn weg te vervolgen. Dit is NIET juist, de Heikantsebaan gaat hier rechtdoor naar Jong Brabant)

(bron: www.jongbrabant.nl)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven