'Zuinig maar wel resoluut omgaan met de kansen!'

28 februari 2015
www.bladella.nl
Oei, na de winterstop nog maar één punt uit twee wedstrijden!!! Daarvan had Bladella zich toch wel iets meer voorgesteld. Hans van Kemenade geeft zijn mening.

Komende zondag: Bladella – RKVVO
 
Maar echte supporters blijven achter hun mannen staan. Iedere zondag gaat het blauwwitte legioen er weer voor, en ze blijven positief. De wedstrijd tegen Spoordonk was een wake-up-call, - eentje van één keer en nooit meer -  en de nederlaag afgelopen zondag bij Reusel Sport was een minder resultaat van een onberekenbare derby. En daarom zijn er zondag tegen Oers wel degelijk weer kansen!!
 
Hans, hoe bekijk jij de wedstrijden tegen Spoordonk en tegen Reusel Sport?
Spoordonk was een wedstrijd om snel te vergeten. Op een dramatisch slecht veld hebben we te weinig beleving en strijd getoond en vergeten te voetballen. We hadden geluk gehad dat Spoordonk slordig met de kansen omsprong. Op het einde  hadden we nog kans gehad om de 3 punten te kunnen stelen.
Reusel-Bladella is altijd een wedstrijd op zich. Reusel legt altijd een flinke dosis werklust op de mat. Op inzet hebben we niet afgelegd. Nul-één door een goede loopactie en dito goal, dat is waar we vaak op trainen. Daarna ging Reusel opportunistisch voetballen en zette ons vroeg vast. Daar wisten we geen raad mee en we durfden vanaf toen geen positiespel meer te spelen. Als we met de lange bal doorkwamen waren de eindpasses slecht waardoor we te weinig in scoringspositie kwamen.
 
Je bent onlangs weer voor Bladella 1 gevraagd? Waarom?
Samen met Mark Adams en Mark Hendriks ben in gevraagd om (voorlopig) aan te sluiten. Dit omdat de selectie vrij krap is en er spelers op posities stonden, terwijl hun kwaliteiten beter ergens anders konden worden gebruikt. Met wat meer ervaren spelers zou er mogelijk meer rust in het spel komen en zou de scherpte toenemen door de strijd om een basisplaats.
 
En, ben je tevreden? Waarmee heb je moeite?
Ik ben tevreden over de afgelopen periode. Het niveau, intensiteit en beleving op de training en in de wedstrijd zijn een stuk hoger en dat bevalt me wel. Conditioneel heb ik stappen gemaakt maar dit kan nog steeds wel beter. Ik ben nooit een kilometervreter geweest.
 
Durf je een voorspelling te doen voor de wedstrijd van zondag?
Afgelopen 2 wedstrijden hebben we soms verzaakt in onze teamtaak. We waren te slordig in ons positiespel en met de eindpasses. Ook was de organisatie niet al te best waardoor we teveel kansen hebben weggeven. Dit zal zondag beter moeten.
Zolang we er met zijn allen voor gaan en zorgen dat we een collectief zijn kunnen we het iedereen zeer lastig maken. Thuiswedstrijden tegen RKVVO zijn altijd mooie wedstrijden. We hebben de punten hard nodig. We trainen hard en moeten ons zelf daarvoor belonen. Met de absolute wil om te winnen en zuinig en resoluut om te gaan met de kansen die we krijgen denk ik dat we met 2-1 gaan winnen zondag.

 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven