Nieuws

Spits Twan Lavrijsen heeft er vertrouwen in

21 februari 2015
www.bladella.nl
Maar wat al te graag zou Reusel Sport morgen Bladella voor de tweede keer dit seizoen pootje willen lichten. De geelzwarten snakken na een mindere reeks naar een zege.

Spits Twan Lavrijsen, met zeven goals topscoorder bij Reusel Sport: ”Tijdens de carnaval ging het alleen maar over de derby. De spelers van Bladella zagen we ook nog, die kwamen stappen in Reusel. Het leeft enorm in beide dorpen! Hopelijk wordt het weer een mooie wedstrijd.”
 
Het gepromoveerde Reusel Sport kende een goede start in de derde klasse. De ploeg won met 1-2 bij Bladella en stond na negen duels zelfs gedeeld tweede. Sindsdien pakte Reusel Sport mede door een monsternederlaag bij Wilhelmina Boys (8-0) nog maar twee punten uit vijf wedstrijden.
 
Lavrijsen: “In de laatste duels voor de winterstop ging het steeds stroever draaien. We hadden wat blessures en misten bij de start van de tweede seizoenshelft tegen Wilhelmina Boys wedstrijdritme. Tegen Nevelo pakten we het twee weken terug met een 1-1 gelijkspel redelijk op.”
 
Reusel Sport staat nu vierde, Bladella negende. Lavrijsen: “We hadden vooraf zeker niet verwacht bovenin mee te draaien en op zo’n hoge klassering gerekend. Als alles meezit, zouden we in de top 5 kunnen eindigen. In Bladel wonnen we verdiend. Ik begreep dat Bladella sindsdien wat oudere spelers uit het tweede doorschoof om meer rust in het team te brengen en dat pakte goed uit. We missen door blessures Geert Janssen en Rick Louwers, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat we met de huidige basiself Bladella weer een moeilijke middag kunnen bezorgen.”

bron: Pascal Snijders (Eindhovens Dagblad)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven