Nieuws

Bladella - Spoordonkse Boys 1-1

09 februari 2015
www.bladella.nl
De winterstop heeft beide elftallen blijkbaar weinig goeds gedaan, met het gevolg dat de toeschouwers een slechte wedstrijd voorgeschoteld kregen. Bladella - Spoordonkse Boys 1-1.

Die eindstand was nog het meest sneu voor de mannen uit Spoordonk, die de meeste kansen kregen, maar er evenveel verprutsten.
 
Al voordat de eerste minuut verstreken is, schuttert de Bladella defensie, maar de aangeboden kans wordt naast het doel gewerkt. Tot minuut 25 zien we van Bladelse kant geen noemenswaardige kansen, slechts 2 score-mogelijkheden voor Spoordonk. Dan breekt Nicky Buis door op links en produceert een voorzet, die door Tom Maas naast wordt gekopt. In de 36ste minuut krijgt Spoordonkse Boys een open kans, die helaas voor hen voorlangs wordt geschoten.
Dit waren alle wapenfeiten van de eerste helft, die werd gekenmerkt door veel terugspeelballen van beide laatste linies, die niet hun beste dag hadden. De aandachtige toeschouwer zag niet één bal tussen de palen terecht komen.
 
Na de thee zien we bij Bladella Nicky Buis niet meer terug. Hij wordt vervangen door Roel Segers. De tweede helft  begint met een iets meer aanvallend spelend Spoordonk, dat  met een buitenspeldoelpunt als eerste het net weet te vinden. En dan komt minuut 57, als we de eerste echt goede aanval van Bladella te  zien krijgen. Meer dan twee corners levert die echter niet op; wel een counter van Spoordonkse Boys, maar die wordt perfect gepareerd door, de latere Man of the Match, Bladella keeper Ruud van Stokkom.
Tom Ansems komt Joep van de Ven vervangen, en ziet dat wederom Bladels sluitpost met een prachtige reflex een snoeihard afstandsschot van Tom van Agt, tot corner verwerkt.
 
Dan gaan we naar minuut 79, als na dramatisch slecht verdedigen van Bladella zijde, Roel van Nunen, de bal op een presenteerblaadje aangeboden krijgt, en zeer dankbaar de 0 – 1 aantekent. Een volkomen terechte stand.  In de 80ste minuut komt routinier Ruud Leermakers de Bladella gelederen versterken. Met nog vijf minuten op de klok, schampt de bal zijn kruin, en verdwijnt achter de verbouwereerde  keeper van Spoordonk in het net: 1 – 1.
Tom Ansems heeft in blessuretijd nog de kans om de stand om te buigen in een totaal onverdiende overwinning voor de Tipmastboys, maar gelukkig voor de mannen uit Spoordonk, schiet hij naast.
 
Al bij al een zeer matige vertoning, zonder winnaar, waar mascotte Broos Hendriks en de toeschouwers, het niet warm van kregen.
2015-02-09

2015-02-09


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven