Bladella - Spoordonkse Boys

07 februari 2015
www.bladella.nl
Er kan eindelijk weer gevoetbald worden! Daar ziet het althans naar uit. De wedstrijd tegen Spoordonkse Boys is voor beide teams van het aller grootste belang.

Kwakkelen
De competitie wil na de winterstop maar niet van start gaan. Na Braakhuizen kon, na de algehele afgelasting door de KNVB Zuid 1 afgelopen weekend, ook niet tegen Oisterwijk gevoetbald worden. Voorlopig staat de partij tegen Oisterwijk nu geprogrammeerd op 15 maart. Braakhuizen thuis moet dan in het paasweekend gespeeld gaan worden (4 of 6 april). Het blijft kwakkelen, want ook voor komend weekend is het niet zeker dat er een volledige speelronde afgewerkt kan gaan worden. Vanaf volgende week kunnen we erop rekenen dat bij afgelasting thuis uitgeweken moet gaan worden naar kunstgras.
Kunnen de Tipmast Boys zondag thuis tegen Spoordonkse Boys aan de gang of moeten we wachten tot na carnaval ... zondag 22 februari de burenstrijd Reusel Sport - Bladella.....
 
Spoordonk
Toch maar concentreren op Spoordonk, want deze match is van het allergrootste belang. De roodhemden kunnen bij winst op gelijke hoogte komen met Bladella. Maar de mannen van Jasper van Hoof moeten verder weg zien te geraken van het onberekenbaar degradatievoetbal. Want dat het onderin nog gaat spoken, dat staat als een paal boven water.
 
Trainerswissel
De trots van Sporrink was in het nieuws. Vrijdag 21 november gaf trainer Frank v.d. Heijden (1e seizoen) na onmin met zijn spelers over de speelwijze, er ineens de brui aan. Daarna werd al snel bekend dat de honneurs tot het einde van het seizoen waargenomen gingen worden door elftalleider Corné Neggers met de gediplomeerde trainer Wil Snoeren uit Oisterwijk. Deze 58 jarige trainer was eerder al twee periodes, totaal zes seizoenen, in dienst bij de club. Voor volgend seizoen werd Snoeren ondertussen door vv Hulsel vastgelegd.
 
Sentimenten
Begin december was er op Sportpark´t Horstje al weer witte rook. De nieuwe trainer voor seizoen 2015/2016 kon al bekend gemaakt worden. Dat de keuze op Jasper van Hoof viel (hij werd gisteren voor de 2e keer vader!) was opmerkelijk. Voordat hij anderhalf jaar geleden naar Bladella kwam, was Jasper immers al vier jaar bij Spoordonk trainer. Deze puntenstrijd tussen Bladella en Spoordonkse Boys is daarom omhuld met allerlei soorten sentimenten.
 
Revanche
De Tipmast Boys behaalden mooie cijfers in Spoordonk: 0-5. Ibou viel goed in en tekende voor twee doelpunten. Zonder overdreven goed te spelen werd het roodwit er gemakkelijk onder gehouden. Toch moet die uitslag niet als graadmeter gezien worden voor de sterkte van Bladella en/of de zwakte van Spoordonk. Uiteraard komt men met revanchegevoelens naar de Smagtenbocht. Ook daar dient rekening mee gehouden worden anders kan blauwwit wel eens aan een koude carnaval moeten beginnen.
 
Herboren
Na de trainerswissel werd er immers niet meer verloren. Gelijkspelen tegen het toen nog in vorm verkerend Reusel Sport en uit bij aartsrivaal Oirschot plus de 4-0 winst op Bergeijk, zijn opmerkelijke wapenfeiten van dit herboren Spoordonkse team. Wilskracht en passie huist onder het roodwitte shirt waarmee maar al te graag aan de nieuwe ‘oude’ trainer getoond zal worden, dat het met die karakteristieke eigenschappen wel weer goed zit. Bladella is gewaarschuwd!
 
Steun
IJs en weder dienende trekt mascotte Broos Hendriks, gewapend met de wedstrijdbal, zondagmiddag met zijn favoriete manschappen de arena binnen. Scheidsrechter Ed Piket uit Dordrecht geeft tegen half drie het startschot voor deze uiterst belangrijke wedstrijd.
Op de steun van Broos en die van de blauwwit aanhang kunnen de Tipmast Boys rekenen!!


 
www.bladella.nl
Ook de overige seniorenteams kunnen vanaf deze week weer trainen. Uiteraard op 1,5 meter en alleen op kunstgras! Lees verder »
 
www.bladella.nl
"Bestuur van Bladella doet géén verzoek om promotie bij KNVB." Voorzitter René Walen-berg: "Om misverstanden te voorkomen deel ik de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Tot zijn eigen verrassing kreeg de leider van JO15-5 de ‘Jac Lammers trofee’ van de jeugd-voorzitter in zijn handen gedrukt Lees verder »
 
www.bladella.nl
Alle teams kunnen vanaf van-daag (18-mei) weer trainen.      De jongste groepen hebben er al een paar trainingen opzitten. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »