Nieuws

"Als we strijd leveren zijn wij de beste"

05 februari 2015
www.bladella.nl
Komende zondag: Bladella – Spoodonkse Boys
Anel Selimovic:   IJs en weder dienende, zoals het zo mooi heet, kan er 

zondag in het stadionneke van Bladella aan de Smagtenbocht weer eens gevoetbald worden. En dan doet Anel ook weer mee!!

Maar als Jules B. gelijk heeft en er volgende week geschaatst kan worden, kunnen we er op rekenen dat de KNVB de rode pen weer gaat gebruiken: Afgelast!!
Zover is het nog niet. Wij willen wel weer een potje voetbal zien!!. En dan voor het eggie hoewel het er in de oefenpot van afgelopen zondag tegen BES (3 – 2) met toeren ook al fanatiek gespeeld werd. En daar was ook Anel Selomovic weer te zien.
 
Hoe was het Anel, om  weer eens twee keer drie kwartier op het veld te staan?
Elke voetballer wil wedstrijden spelen en om na twee maanden weer een wedstrijd te mogen spelen voelt heerlijk. Meteen 90 minuten is ook lekker om conditie op te doen en om wedstrijdritme te krijgen. Ben blij om weer terug te zijn!
 
Welke blessure had je nou precies en hoe is vlot is die genezen?
Ik had mijn middenvoetsbeentje gebroken, het leek vrij onschuldig, bij het aanzetten verstapte ik me zonder dat er iemand in de buurt was. Een kneuzing dacht ik, maar de pijn werd niet minder. Maandag erop constateerden ze in het ziekenhuis een breuk. Ik ben nu al weer 2 à 3 weken in training. De pijn is minder maar ik ben nog niet 100% fit. Volgens de artsen staat er 6 toot 8 weken voor deze blessure. Ik mag niet klagen.
 
Je bent nu aan je tweede seizoen bij Bladella bezig. Is het geworden wat je er bij je komst van Netersel van verwachtte? Waarom wel, waarom niet?
Ik ben nog steeds erg blij dat ik de overstap naar Bladella heb gemaakt. Ik wilde zien, en laten zien, of ik hoger op kon. Ik denk dat ik dit niveau wel aankan. Alleen al op de trainingen word je een betere voetballer. Zondag het veld oplopen is helemaal mooi. Bladella is, denk ik, in de Kempen toch wel één van de grootste en mooiste clubs. Ik ben blij dat ik in het eerste elftal mag voetballen.
 
Hoe is voor jou de eerste competitiehelft verlopen? Ben je tevreden?
Ik vind mijn eerste competitiehelft niet echt lekker verlopen. Er zijn meerdere factoren. Eén ervan is de drang om me te graag te willen bewijzen en doelpunten te maken. Ik vind dat ik belangrijk moet zijn voor het elftal en eis daarom het beste van mezelf. Dat brengt druk mee waardoor ik niet elke wedstrijd lekker sta te voetballen.
 
Kan Bladella in het linker rijtje komen? Wat moet er dan gaan gebeuren?
Ik vind dat een club als Bladella altijd minimaal in het linker rijtje hoort te spelen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben een hechte groep die elke dinsdag en donderdag hard traint en dan moet dat er op zondag uitkomen. We zullen elke wedstrijd 100 (!) minuten lang moeten gas geven en alleen de 3 punten tellen. Dit hoeft niet altijd even mooi te gaan.
De uitwedstrijd tegen Spoordonk was een makkie. Wat verwacht je zondag?
Spoordonk uit was een 0-5 winst voor ons. Maar dat was geen makkie. Wij speelden gewoon erg goed. Ik denk dat we het zondag lastig zullen krijgen aangezien Spoordonk nu weet hoe het is in de derde klasse. Die hebben ook iets goed te maken. Wij zullen er alles aan doen om de driepunten in Bladel te houden. Ik ben ervan overtuigd dat, als wij ons niveau halen en strijd leveren, wij de betere zijn!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven