Nieuws

Oefenpartijen

31 januari 2015
www.bladella.nl
Door de KNVB werden alle wedstrijden in Zuid 1 dit weekend afgelast. Op het kunstgras van Bladella oefent zondag o.a. Bladella tegen BES en speelt Vessem tegen SDO’39.

De herstart van de competitie wordt door de weersomstandigheden compleet verstoord. Als de weergoden mee gaan werken wordt volgende week pas de eerste complete (?) speelronde na de winterstop afgewerkt. De week daarop is het carnaval en ligt het voetballen er weer een week uit. Om toch zoveel mogelijk in het ritme te komen zijn er wat oefenpartijen gepland.
Overigens: bij sneeuw op de kunstgrasvelden gaat er niks door....
 
Senioren trainen
De liefhebbers onder de senioren zijn zondag (1 februari) in de gelegenheid om vanaf 10 uur te trainen. Het 11e gaat om 9:45 uur oefenen tegen Bladella 10. De oefenwedstrijd Reusel Sport 4 – Bladella 3 is omgezet en wordt nu bij Bladella op kunstgras gespeeld, aanvang 12 uur.
 
B.E.S. en Netersel
Ook de formatie van Jasper van Hoof gaat de kunstgraswei in en wel tegen de vaandeldragers van Borkel en Schaft. Deze oefenpot begint om 12 uur. Komende dinsdag 2 februari wordt geoefend tegen het team van Toon Daniëls van buurman Netersel. Zowel BES als Netersel doen goed mee in de 4e klasse. Na koploper Valkenswaard en achtervolger Hapert bezetten zij respectievelijk de 3e en 4e plaats op de standenlijst. De Tipmast Boys moeten in vorm zijn om volgende week in de belangrijke pot tegen Spoordonkse Boys de drie punten in huis te houden.
 
Vessem - SDO’39
Na Bladella - BES wordt om 14:30 uur afgetrapt voor een oefenpot tussen vv Vessem en SDO’39. De mannen uit Lage Mierde zijn de numero 5 in klasse 4H en Vessem staat in 5E op plaats 9. Volgende week speelt Vessem de belangrijke pot tegen Terlo, dat 14 dagen geleden op de Smagtenbocht nog oefende tegen De Raven. SDO’39 gaat 8 februari de strijd aan tegen buurman HMVV.
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven