Nieuws

'We kunnen van iedereen punten pakken!'

20 januari 2015
www.bladella.nl
Komende zondag: Bladella – Braakhuizen. Na de winterstop meteen een zware wedstrijd. ‘Nieuweling’ Mark Hendriks stelt zich voor en geeft zijn mening.

Zo, de winterstop zit er op en zondag gaat Bladella 1 weer het veld op tegen het sterke Braakhuizen.
Wellicht dat het team van Jasper van Hoof en Peter Cosijns de positieve lijn van de laatste twee wedstrijden tegen Dommelen en Bergeijk kan doorzetten. Eén van de nieuwe ‘oude’ spelers in de selectie is Mark Hendriks. Misschien toch nog even voorstellen???
 
Wie is Mark Hendriks? Hoe oud ben je? Altijd bij Bladella gevoetbald?
Nou, nou, de meesten kennen mij al lang. Ik ben nu pas dertig jaar jong. Het is me bij Bladella altijd zo goed bevallen dat ik mijn hele leven lang nooit ergens anders heb gespeeld. Of is dat geen compliment?
En daarbij. Ik kan me ook helemaal niet voorstellen dat het bij me zou opkomen voor een andere club gaan voetballen. Blauw en wit, dat zijn de kleuren!!
 
Waarom ben je voor Bladella 1 gevraagd? En, ben je tevreden?
Ik weet niet precies waarom ik bij het eerste ben gehaald. Dat zou je de trainers moeten vragen. Maar ik weet wel dat ik er erg blij mee ben. Wie maakt het nog mee dat hij op zijn dertigste nog zijn debuut mag maken? Dat zijn er dus niet veel. En ik moet zeggen, het bevalt me erg goed in het eerste.
 
Waarmee heb je moeite bij Bladella 1? Wat valt juist erg mee?
Iemand die regelmatig naar onze wedstrijden komt kijken, moet dat opgevallen zijn. Laat ik het zo zeggen: de snelheid van het spelleke ligt hier een stukje hoger dan ik gewend was in het tweede. Dat is dus steeds weer opletten. En het valt voor mij ook niet mee om de hele wedstrijd te blijven gaan: voor mij is het conditioneel ook een heel stuk zwaarder dan ik gewend was.
En positief? Dat zie je misschien niet meteen maar de sfeer in de groep is erg goed. Ik hou ook van gezelligheid en die is er zeker.
 
Waarom wonnen jullie de wedstrijden tegen Dommelen en Bergeijk terwijl het in de wedstrijden daarvoor toch wel erg moeizaam ging?
Tja de uitslagen waren er misschien niet maar ik vind dat we in de wedstrijden tegen Nevelo en Rood Wit ook goed speelden. Alleen toen hadden we wat minder geluk en daardoor viel het balletje net niet goed. Tegen Dommelen en Bergeijk speelden we ook weer goede wedstrijden en toen konden we de drie punten wel vasthouden
 
Durf je een pronostiek voor de wedstrijd van zondag te geven?
We zullen er met zijn allen weer 100% voor gaan, dat zijn we ondertussen gewend. En zolang we dat blijven doen kunnen we van iedereen in deze competitie winnen, denk ik. Dus ik verwacht dat we ook deze keer de punten weer in Bladel houden


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven