Nieuws

Leste donderdag, 29 januari: gamen!!

23 januari 2015
www.bladella.nl
Donderdag 29 januari is het dan eindelijk zover, om 21:30 start het FIFA tournament van Bladella. Op drie TV’s en via een beamer is in de kantine dit alles uitstekend te volgen.

Dat er veel animo voor deelname was, is een understatement. Na drie uur waren alle teams al ingeschreven. Vele tweetallen hebben al menig trainingskamp ondergaan, en willen uiterst gefocust en scherp zijn voor de grote dag!
 
Voor u als publiek rest alleen de taak om de gladiatoren in deze kolkende kantine aan te moedigen onder het genot van een drankje!
Er zullen op 3 tv's en een beamer 32 wedstrijden gespeeld worden. Deze wedstrijden duren ongeveer 15- 20 minuten (5 min per helft), en die worden gespeeld op vier Playstation's 3.
 
Voor het winnende team is er natuurlijk een mooie prijs geregeld.
 
Hoe levensecht kan voetbal zijn op de computer! Dus kom 29 januari naar de kantine van Bladella (aanvang 21:30 uur) en geef deze jongens het podium wat ze verdienen.
 
Poule indeling, wedstrijden zijn ook te volgen via deze site.
Klik hier voor meer informatie.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven