Nieuws

"Mee mèn aon ‘t stuur gaon wij plankgas dur tot ut leste uur"

06 januari 2015
www.bladella.nl
Gert-Jan van der Heijden: prins Transportico van de Muggezifters. Zondagmiddag kwam deze stoere verdediger van Bladella 11 als 44ste prins op het podium van Den Herd te voorschijn.

Er waren al verschillende andere kandidaten naar voren geschoven maar de blauwwitte kousen van de mug moeten toch de doorslag gegeven hebben. Na al vele voorgangers is er dus weer een lid van VV Bladella op het Muggenschild gehesen. Niet onverwacht heeft Gert-Jan gekozen voor de naam van prins Transportico. Wij wensen hem en zijn gevolg, een raad van elf met ook opvallende veel Bladella-gezichten, veel plezier de komende weken.
 
Een supersponsor bij Bladella
De firma Van der Heijden heeft er duidelijk voor gekozen om Bladella via shirtsponsoring al jarenlang te ondersteunen. Dit jaar pronkt Bladella zes met de naam van het bedrijf van prins Transportico op de borst. Opmerkelijk maar zeer te waarderen is het feit dat het bedrijf enkele jaren geleden alle seniorenscheidsrechters in het zwarte pak stak. Daarmee gaf de sponsor aan het voetbal echt een warm hart toe te dragen. Dank daarvoor. De scheidsrechters hebben sindsdien beslist meer uitstraling en dat komt de sfeer en de goede verstandhouding op het veld beslist ten goede.
 
Een bruikbare en snelle speler, die nu wel eens overslaat…. 
Gert-Jan is pas op latere leeftijd gaan voetballen (misschien vroeger nog enkele jaren in de jeugd...) en kwam met 'zunne moat' John van Limpt bij het 8e terecht. In de eerste jaren was Gert-Jan een aanvaller die met zijn ‘ongelofelijke’ snelheid vaak scoorde. Mede daardoor klom dit team langzaam omhoog in de stand wat in 2000 leidde tot het eerste van drie kampioenschappen in vier jaar!!! Gert-Jan werd steeds meer een waardevolle verdediger: fel in de duels en nog altijd relatief snel. In 2009 werd er na een waanzinnig seizoen (met maar liefst 14 verliespunten!!) nog een kampioenschap gevierd. Vier seizoenen geleden koos Gert-Jan er voor om samen met enkele vrienden in het toenmalige 13e te gaan voetballen. Dat team is nu het elfde. Voor dit elftal is Gert-Jan een echte versterking, als hij er is. Het eerste seizoen was hij meteen goed en lang geblesseerd. Het tweede seizoen speelde hij iets meer maar had hij het druk met zijn bedrijf en het KBT. Nu heeft hij alweer een lastige blessure en het prins zijn bij de Muggen zal zijn aantal wedstrijden in dit seizoen ook niet omhoog helpen.
 
PS: Gert-Jan sprak in 2005 al over stoppen. En loopt nog steeds op de velden rond...

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven