Nieuws

Nieuwjaarsreceptie Bladella

04 januari 2015
www.bladella.nl
De eerste vrijdag van januari staan de deuren open bij Bladella. De leden schudden elkaar de hand en de voorzitter praat hen bij over beleidszaken en eert de jubilarissen.

Zo ook weer bij de start van 2015.

Op de eerste plaats wil ik namens het bestuur van v.v. Bladella, en onze gewaardeerde hoofdsponsor “De Tipmast”, ieder van jullie, en al degenen die jullie dierbaar zijn, een gezond, bruisend, respectvol en succesvol 2015 toewensen.

De denktank
Dat waren zijn eerste woorden. Daarna memoreerde hij de aandacht die er is geweest voor het thema ‘respect’ op en om het voetbalveld. Dat is bij Bladella onder de aandacht gebracht met de 80 gedragsregels. Naar het zich voorzichtig laat aanzien heeft het ook resultaat opgeleverd. Maar soms, stelde hij, wordt er aan de zijlijn bij Bladella 1 toch nog wel eens iets geroepen wat van weinig respect getuigt.
Op initiatief van het bestuur is enkele maanden geleden een denktank aan het werk gegaan om te sparren over de ambities van de blauwwitte vereniging. Eind februari komt er een plan van aanpak waarbij het niveau van de jeugdselecties en de groei van de vrijwilligersgroep speerpunten zullen worden.
 
Positief
Als positieve ontwikkelingen in het afgelopen jaar noemde de voorzitter met name de verlenging van het contract met hoofdsponsor de Tipmast, de sponsoractiviteiten van Guust Wijnen, het websitebeheer van Christian van Gorp, de donderdag/clubavonden onder leiding van kantinebeheerder Peter van der Heijden. Verder bedankte hij ook de grote groep vrijwilligers waarop steeds weer een beroep kan worden gedaan. Hij gaf aan te hopen dat nog meer leden hun verantwoordelijkheid in deze zullen nemen om de randvoorwaarden voor plezier in de sport en de samenhorigheid in de club te verbeteren.
 
Een nieuwe trainer
Natuurlijk kwamen de resultaten van het eerste team ter sprake. Na een wat tegenvallende start dit seizoen zijn de twee laatste wedstrijden de nodige punten gepakt. De werklust van het team onder leiding van Jasper van Hoof geeft aan dat we nog een mooie tweede seizoenshelft tegemoet kunnen gaan. Zo kan de vertrekkende hoofd-coach zijn karwei bij Bladella goed afmaken. Als nieuwe oefenmeester is door de voetbalcommissie Huub Vermeulen naar voren geschoven. Huub is 45 jaar en al drie jaar trainer van de Eindhovense vereniging Wodan. Gezien zijn voetbalachtergrond, en speciaal zijn aandacht voor de opleiding van jeugdspelers, een logische keuze.


 
Nieuwjaarsloterij
Traditioneel was er ook weer het bekend maken van de prijswinnaars van de Nieuwjaarsloterij. Tot tevredenheid van jeugdsecretaris Tiny Tijssen had die voor de jeugdafdeling de op één na hoogste opbrengst ooit bij elkaar gebracht. De winnende nummers staan elders op deze Bladella-site en de prijzen zijn tijdens de openingsuren in het clubhuis op te halen. Dank aan de sponsoren, aan de kopers van de loten en natuurlijk ook dank aan de jeugdleden die door hun inspanningen dit mooie resultaat mogelijk maakten. De topverkoper was ook dit jaar weer Nick Lavrijsen (300 loten) en als team scoorde D6 als beste. Zij kunnen een mooie beloning tegemoet zien.
 
De Jubilarissen
Na een korte pauze en een drankje - want Harrie Korsten, jij hebt de verwarming toch wel echt flink omhoog gedraaid, niet !? -  was de voorzitter toe aan het toespreken van de aanwezige jubilarissen en spelde hij de mannen die 25, 40 of 50 jaar Bladella trouw zijn gebleven de onderscheidingsspeld op. Voor de dames waren er de bloemen, en de kussen.
 

25 jaar lid
Arvid Bolkestein hielp Bladella 1 in 2005 mede aan een promotie en is nu nog actief in de voorhoede van Bladella 2. Hij is sinds kort ook lid van de voetbalcommissie senioren en kan zich daar profileren met nieuwe initiatieven.

40 jaar lid
Jules Broens speelde als linksbuiten in ons vaandelteam. Later werd hij jeugdleider en was ook op andere plekken actief, onder andere als ijsmeester en als lid van de bouwploeg.
Will Vialle speelde altijd met 120 procent inzet, was leider en vlagger bij het eerste en ook jarenlang jeugdleider, medewerker van het jeugdkamp en lid van het bestuur van WFC.
Aloys Schepens speelde in de lagere teams op het middenveld, of in de verdediging Vele jaren was ook hij jeugdleider en is nu trouwe supporter van zoon Bas. Voor zo’n graag geziene gast is er altijd wel een plaatsje vrij bij de vrijwilligersploeg.
Theo Tenbult stond al jong in Bladella 1, als een hardwerkende en technisch onderlegde stofzuiger op het middenveld. Hij is nu ZZT-er (=Zelfstandige Zonder Team). Jarenlang was hij ook jeugdleider en nu is hij lid van de seniorencommissie.
John van Gompel speelde tot zijn 34ste in Bladella 1. Hij werd in 2007 jeugdleider van het jaar. Nu is hij is de grote animator van het seniorenteam op zaterdag. John is een echte Poes en dus een echte clubman.
 
50 jaar lid
Guud van Mill heeft een rood-wit hart (PSV) maar zijn blauw-witte mag er ook zijn. Hij speelde in één als technisch vaardige voetballer met spelinzicht. Daarna was hij jeugd- en seniorenleider, en vrijwilliger in de kantine.
Gust van Herk kwam pas als 18-jarige als bikkelaar bij Bladella, als linksback of laatste man die in het veld goed zijn mond kon houden. Gust genoot altijd van de 3de helft en stopte pas op zijn 55ste.  Nu is hij vrijwilliger, een fijne mens, zonder een onvertogen woord.
Harrie Fiers was als voetballer eerder bescheiden aanwezig maar was lang jeugdleider en daarna veelzijdig betrokken bij allerlei Bladella-evenementen. Zo  coördineert hij al heel wat jaren het PR-gebeuren bij Bladella. Mede daarom werd hij in 2010 gekozen tot clubman van het jaar. 

2015-01-04

Nieuwjaarsreceptie 2015

2015-01-04

jubilarissen 2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven