Nieuws

Jokeren en rikken met prijzen van WFC

09 december 2014
www.bladella.nl
Op vrijdag 12 december wordt er, zoals iedere maand, gekaart in het clubhuis. Deze keer zijn de mooie prijzen geschonken door WFC, met dank aan de sponsoren.

Iedereen is welkom om mee te rikken of te jokeren, een gezellige avond te beleven en dus ook te gaan voor de prijzen.
 
Iedere keer weer
Eén keer per maand, op een vrijdag, om acht uur, worden de kaarten gedeeld. Enkele tafeltjes met enthousiastelingen die jokeren maar ook iedere keer weer tussen de dertig en veertig rikkers zitten dan in de startblokken. Bertus Broers heerst over de organisatie en leidt het gebeuren met strenge hand. Alles verloopt strikt volgens de regels. En dat is prima. Dat moet zo blijven. Aan het einde van de avond, zo rond een uur of elf, wordt de totaalstand opgemaakt. En de prijzen worden aan de winnaars uitgereikt.
 
We gaan voor de prijzen
Deze keer zijn er dus prijzen voor de deelnemers met de meeste punten geregeld door supportersclub WFC. In ieder geval proficiat voor de winnaars en dank aan de sponsoren voor de prijzen in het bijzonder Bloembinderij Clemens die iedere keer weer voor een fraai bloemstuk voor de uiteindelijke finale winnaar zorgt. Namens WFC, deelnemers en sponsoren bedankt!!!
 
Rikken
hoofdprijs kerststukje 
2e prijs supporterspakket 
3e prijs dinerbon Nekkermenneke 
4e prijs dinerbon de Tipmast 
5e prijs WFC paraplu 
met flessen wijn als troostprijzen
  
Jokeren 
hoofdprijs kerststukje 
2e prijs supporterspakket 
3e prijs WFC paraplu 
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven