Nieuws

Jasper van Hoof terug naar Spoordonk

09 december 2014
www.bladella.nl
Hoofdtrainer Jasper van Hoof heeft vanavond zijn selectie gemeld dat hij volgend seizoen weer terug gaat naar zijn vorige vereniging. Jasper is aan zijn tweede seizoen bezig bij Bladella.

Hieronder het persbericht op de clubsite van Spoordonkse Boys:

"Spoordonkse Boys heeft voor het seizoen 2015-2016 een nieuwe hoofdtrainer. Spoordonkse Boys is verheugd te kunnen melden, dat Jasper van Hoof weer terugkeert bij onze club.
Jasper van Hoof, stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer bij Bladella. Na het plotseling stoppen van de hoofdtrainer Frank van der Heijden, worden de honneurs tot het einde van het seizoen waargenomen door Corné Neggers en Wil Snoeren. Spoordonkse Boys is uitermate tevreden over de samenwerking met beide heren.
Daar dit hoofd-trainerschap echter voor hen beiden een tijdelijk karakter heeft, zijn we blij U te kunnen melden, dat we binnen een redelijk korte termijn, al een nieuwe hoofdtrainer voor onze club aan hebben kunnen stellen. Dat de keuze op Jasper van Hoof is gevallen, mag misschien opmerkelijk genoemd worden, daar Jasper van Hoof, in het verleden, al eens 4 jaar bij onze club hoofdtrainer is geweest. Echter zowel bestuur, VTC en selectie van Spoordonkse Boys en Jasper van Hoof hebben er alle vertrouwen in, dat het wederom tot een mooie en succesvolle samenwerking zal komen. 
Namens bestuur en leden Spoordonkse Boys, wensen wij Jasper alle succes toe voor het seizoen 2015-2016."

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven