Nieuws

Verdiende 0 - 2 overwinning op Bergeijk

07 december 2014
www.bladella.nl
In een spannende wedstrijd heeft een sterker Bladella een verdiende overwinning op Bergeijk behaald. De beide doelpunten werden keurig over beide helften verdeeld.

Bladella zocht vanaf het begin de aanval, wat al direct resulteerde in enkele kleine mogelijkheden. In de 10e minuut was het raak toen de ijverige Tom Ansems de bal prima voor gaf op Ruud Leermakers die de bal keurig aannam en beheerst binnen schoot. 0 – 1. Bladella ging door en in de 18e minuut was er een kans voor Joep van de Ven op aangeven van Ibou Bot, maar hij schoot over het doel. In de 23e minuut mocht Geert van Overbeek aanleggen voor een vrije trap die ternauwernood door Bergeijk doelman Mats Burgmans uit het doel kon worden getikt. Even later kreeg Joep van de Ven wederom een vrije schietkans, maar weer mikte hij te hoog. Na een half uur kwam Bergeijk wat opzetten. Jos Lavrijssen kreeg een goede kans maar schrok hier zo van dat hij ver naast schoot. Bladella doelman Ruud van Stokkom moest hierna nog enkele malen handelend optreden en deed dit zeer overtuigend.

In de tweede helft begon Bergeijk wat aanvallender zonder echt gevaarlijk te worden. In de 53e minuut zou een schot van Ibou Bot doel getroffen hebben, ware het niet dat Tom Ansems in de baan van het schot stond en zodoende een Bladella doelpunt voorkwam. Even later was er een mooie combinatie tussen Ruud Leermakers en Tom Ansems, maar hij schoot in vrije positie langs het doel.
Naarmate de wedstrijd vorderde nam de spanning maar ook de duisternis toe. In de 84e minuut kon doelman Ruud van Stokkom een gevaarlijk schot nog net over de lat duwen. Bergeijk pompte elke man hoog voor de goal maar de Bladella achterhoede speelde zeer sterk. In de 89e minuut schoot Geert van Overbeek uit een vrije trap nog op de paal. Terwijl Bergeijk alles of niets speelde kwam Bladella er ver in blessuretijd met een vlijmscherpe counter nog eens uit. Invaller Ron van Coolbergen bezorgde de bal bij de eveneens ingevallen Roel Segers, die de 0- 2 liet aantekenen, tot grote vreugde van mascotte Jort van Lippen en de hele Bladella familie.
Meteen hierna floot de goed leidende scheidsrechter Niels Janssen uit Den Bosch af en konden de Tipmast Boys drie punten bijschrijven en op de ranglijst Bergeijk passeren.

Volgende week speelt Bladella de thuiswedstrijd tegen het sterke Dommelen.
2014-12-07

Bergeijk Bladella 0 - 2


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven