Nieuws

E5: KAMPIOEN!!

05 december 2014
www.bladella.nl
Voor onze wedstrijd tegen Hoogeloon E2 van 8 november gold maar een ding: winnen en dan zijn we niet meer in te halen, dus kampioen.

De taken waren duidelijk en ook de zenuwen waren duidelijk aanwezig.
Na 10 minuten kwamen we op een 0-1 voorsprong, maar toen kwam de spanning toch om de hoek kijken, en bij rust stonden we zelfs met 3-2 achter. Na rust waren de zenuwen niet alleen bij onze voetbalhelden aanwezig maar ook bij sommige ouders langs de lijn. Uiteindelijk bleven de E5 kanjers toch koelbloedig en kwam de vechtlust en teamspirit weer boven die we van ze kennen en werd de winst alsnog binnen gesleept: 3-5. Langs de lijn keerde de rust gelukkig ook weer terug, en konden we plannen gaan maken voor ons kampioensfeest.

We zullen de kampioenen die dit geweldige resultaat bereikt hebben eerst even aan jullie voorstellen:

Teun Antonius: Keeper, middenvelder, verdediger; waar we hem ook nodig hebben, Teun draait er zijn hand niet voor om; hij kan op alle deze posities uitstekend uit de voeten.
Ise Dickens: Dribbelaarster langs de zijlijn, brengt onze aanvallers moeiteloos in stelling om te scoren, maar schuwt ook het verdedigende werk niet.
Janne Fiers: Een supersnelle verdedigster, geeft aanvallers van de tegenpartij geen schijn van kans om ook maar in de buurt van onze goal te komen.
Zep Geelhoed: Een meedogenloze verdediger, maar die we ook goed in de aanval kunnen gebruiken, pikt daar dan ook regelmatig zijn doelpunten mee.
Sten Groenland: Heerst in de defensie. Door zeer geconcentreerd te verdedigen laat hij de tegenstanders duidelijk merken wie er de baas is.
Luuk van Heeswijk: Onze verdedigende middenvelder die je niet één keer tegenkomt, maar twee, drie of vier keer; Luuk gaat in ieder geval net zo lang door totdat hij de bal veroverd heeft.
Ethan Kameza: Werd vanwege zijn scorend en dribbelend vermogen door supporters van onze geel/zwarte buren al vergeleken met Romario. Bergeijk en Casteren/Netersel hengelden al publiekelijk naar zijn diensten.
Rens Roest: Type Dirk Kuyt; keiharde werker die ook nog heel goed kan voetballen en een neusje voor de goal heeft. Neemt het team op sleeptouw op momenten dat het nodig is.
Cas Schoenmakers: Heeft ons uitstekend voorruit geholpen toen we blessures hadden. Heeft ook nog belangrijke doelpunten gescoord; zelfs een waar hij een blessure aan over hield, maar daardoor wonnen wij wel onze wedstrijd.
Tygo Verdaat: Brengt rust in het spel, strooit kwistig met mooie steek passjes waarmee hij medespelers feilloos alleen voor de keeper zet; is verdedigend ook zeer sterk.
Femke Willems: Stopte tegen EFC een belangrijke penalty waardoor we uiteindelijk met 4-3 wonnen, helaas moest ze dit bekopen met een breuk in haar pols. Toen ze vanwege deze blessure niet kon keepen heeft ze gevoetbald en ook meteen gescoord.

Alle complimenten voor deze speelsters en spelers die dit kampioenschap behaald hebben.
We willen al onze trouwe supporters, die ons door dik en dun gesteund hebben, bedanken en uiteraard ook dank aan onze shirtsponsor Toyota Driessen. Verder willen we ook de fluitende jeugdspelers van Bladella bedanken; deze 'Gouw Mennekes' hebben er toch iedere keer weer voor gezorgd dat onze thuiswedstrijden in goede banen geleid werden.
Ons kampioensfeest hebben we afgelopen zaterdag gevierd na onze laatste competitiewedstrijd tegen EFC. En wat een feest was dat! Het begon met de in grote getalen aanwezige supporters in Eersel die onze helden werkelijk naar de 4-6 overwinning geschreeuwd hebben. Daarna de huldiging op het veld met de kampioensshirts van WFC, champagne en de kampioensschalen. Ook de douche scène in de kleedkamer, waarbij spelers, leiders en trainers een nat pak haalden, werd niet vergeten. Toen richting De Smagtenbocht-kantine: daar volgde een grandioos onthaal onder luid applaus, met de kampioensmuziek, de herrie van de ‘Destil bangers’, de partypoppers, maar ook met de Bladella traktatiekaarten, de kampioensbekers, de paraplu’s voor trainers/leiders, de feesttaart en cup cakes gemaakt door enkele  moeders, en ga zo maar door. Een rondrit in een, met ballonnen en slingers versierde, huifkar door hartje Bladel hoorde er natuurlijk ook bij. Dit werd mogelijk gemaakt door www.123energie.nl en door Willems Montage Hapert, waarvoor onze dank. Het werd trouwens een doldwaze huifkarren rit, compleet met muziek van DJ Wil die zorgde voor de juiste ambiance “In da house” en waarbij menig speler hun zangkunsten etaleerden en dance-moves lieten zien die we nog niet van ze kenden.

We hebben doorgefeest tot in de late uurtjes, waarbij het nog lang onrustig bleef bij het sportpark aan de Bossingel.

Bladella E5 we zijn trots op jullie!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven