Nieuws

Spelregelavond met Ed Janssen

23 december 2014
www.bladella.nl
De KNVB organiseert regelmatig spelregelavonden. Op uitnodiging van WFC is op 23 december top-scheidsrechter Ed Janssen uit Meijel de presentator van de spelregelavond bij Bladella.

Uitnodiging Spelregelavond op 23 december, om 19.30 uur, bij Bladella.
 
Hoe goed ken jij de spelregels???
Sportiviteit en respect zijn belangrijk op en om het voetbalveld. Spelregels kennen en kunnen toepassen is de basis. Ken jij de regels? Hoe goed kun jij ermee omgaan??
 
Vrienden van de voetbalsport
WFC Bladella organiseert een spelregelavond in het clubhuis aan de Smagtenbocht. Deze is bedoeld voor supporters en leden van VV Bladella maar we zijn er trots op ook leden van Reusel Sport, en hun supportersclub  Aachter den Draod, te ontvangen. Van beide verenigingen hebben we ook de clubscheidsrechters benaderd, van de jeugd en de senioren. Ook leden van de scheidsrechtersverenging  COVS, afdeling Valkenswaard, zullen aanwezig zijn.
 
Topscheidsrechter Ed Janssen
De KNVB organiseert regelmatig zulke spelregelavonden.  De avond wordt steeds gepresenteerd door één van de topscheidsrechters die Nederland rijk is. Vrijwel altijd zijn de bezoekers na afloop positief. Op 23 december komt Ed Janssen uit Meijel in Bladel zijn verhaal vertellen. Deze A-scheidsrechter uit het betaalde voetbal praat in ‘de eerste helft’ over zijn opleiding, zijn eerste kennismaking met het scheidsrechtergebeuren en zijn optreden in de nationale en internationale arena.
 
Interactief scheidsrechteren
Na de pauze legt hij met foto- en filmbeelden een aantal situaties voor waarbij de  mening van het publiek gevraagd wordt. Daarvoor heeft hij gele en rode kaarten uitgedeeld. Dat leidt gegarandeerd tot een levendige discussie, zeker als eenzelfde situatie van verschillende plekken belicht wordt. De avond wordt afgesloten met een vragenronde waarbij de nieuwe buitenspelregel, eventuele matchfixing, de soms allesbehalve sympathieke spreekkoren en ook de internationale waardering aan bod kunnen komen.
 
Iedereen is welkom!!

 
Meer informatie?
Hiervoor kun je terecht bij:
Jan Jansen, voorzitter Aachter den Draod (0497-642576)
Daniël Jansen, voorzitter COVS Valkenswaard (0497-641011)
Harrie Fiers, voorzitter WFC Badella (0497-384401)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven