Koploper op bezoek

28 november 2014
www.bladella.nl
Bladella bezet een plaats op de ranglijst waar het niet op thuis hoort. Rood Wit Veldhoven, de gedoodverfde kampioen, is zondag de tegenstander. Dat wordt een zware opgave.

Het 5-1 verlies vorige week kwam weer hard aan. Nevelo is in zeer goeie doen, maar die cijfers waren wel zwaar gekleurd. De Tipmast Boys kwamen namelijk verdiend op voorsprong. Bij rust had zelfs een grotere marge in het voordeel van blauwwit op het scorebord mogen staan. Toch was die stand slechts 1-1. Ook na de thee wist Bladella met enkele alleraardigste mogelijkheden geen raad. Nevelo wel!  “Haperende doelpuntenproductie nekt Bladella ook in duel met uiterst effectief Nevelo”, dat is een kernachtige samenvatting van die match.
Nevelo bezit beduidend meer body, is zeer sterk in duelkracht en zoekt bij balbezit razendsnel het vijandelijke doel.
Op het middenveld moest vaak onnodig nog een mannetje (zeg maar ‘kerel’) gepasseerd worden. Als er dan balverlies werd geleden lag het bij Bladella telkens wagenwijd open. Daar profiteerde Nevelo optimaal.
 
Koploper
Die sterke punten van Nevelo ondervond ook de tegenstander van komende zondag, Rood Wit Veldhoven. Het collectiefsterk Nevelo trakteerde de koploper op de eerste competitienederlaag sinds 3 november vorig jaar. En dan verraste Oirschot Vooruit Rood Wit in eigen huis nog met een gelijkspel 2-2. De overige partijen werden in winst omgezet. De gedoodverfde kampioen moest daardoor wel de 1e periode verrassend aan Dommelen laten. 25 punten uit 10 partijen met een doelsaldo van 34-10 zijn keurige rapportcijfers. Ook de roodbroeken van de Korze weten fouten bij de tegenstander genadeloos af te straffen.
 
Compleet
ODC schakelde in de nacompetitie Bladella uit en in de finale werd voor Rood Wit V. de deur naar promotie ook dicht gehouden. Dat  RPC eerder het kampioenschap voor de neus van Rood Wit had weggekaapt, werd op de Korze ook als teleurstelling ervaren. In de zomer kwam Dwayne Bijvelds van Sv Top de roodwit gelederen versterken. Van Gestel staken middenvelder Batuhan Günüç (23) en de talentvolle spits Joey Hellstern (19) ook over. Joey is met 12 kruisjes achter zijn naam topscoorder in 3D. Trainer Goeran v.d. Heuvel - bezig aan z’n 3e seizoen in Veldhoven - heeft een zeer compleet team met individueel sterke spelers tot zijn beschikking. Zijn keurcorps staat op de plaats waar het thuis hoort.
 
Zwaar
Dat kan niet gezegd worden van Bladella. Het team van Jasper van Hoof hoort niet thuis op de 11e plek. Maar om daar vanaf te komen zullen punten gehaald moeten worden. En om punten te halen moet gescoord worden. Een zware opgave voor de Tipmast Boys om daar zondag tegen Rood Wit op de Smagtenbocht aan te voldoen.
De mooiste punten zijn nog altijd die onverwachts gepakt worden. Mascotte Thijmen Smulders (E2) droomt daar van. Immers, niemand is onverslaanbaar, ook de Veldhovenaren niet, dat is gebleken.
Kom daarom de blauwwitten nu steunen!!


 
 
www.bladella.nl
De Schippersmannen reisden als koploper af naar sportpark ’t Bokt om aan te treden tegen 't vooraf sterk geachte SV Unitas. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De Schippers’ mannen op pad om op ’t Bokt de formatie van Huub Vermeulen te bestrijden. Unitas’59 is matig gestart. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Dank, dank voor de ingeleverde mobieltjes en ook voor de stem-men op Bram (zondag wordt ie 12 jaar!) voor ‘Actieheld 2019’ Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »