Pijnlijk verlies voor Bladella

24 november 2014
www.bladella.nl
Hoewel de 5-1 anders doet vermoeden, waren de ploegen elkaars gelijken. Nevelo bleek echter een meester in het benutten van kansen.

Bladellacoach Jasper van Hoof had zijn ploeg zodanig aangepast dat er goed weerstand kon worden gebden aan het fysiek sterkere Nevelo. Vooral de luchtmacht van de Oisterwijkers was zowat een kop groter dan die van Bladella. Er stond een sterke Bladella-as in het veld die zeker in de eerste helft het beste van het spel op de grasmat legde. Het leidde al na zes minuten tot een fraai schot van Anel Selimovic dat via de binnenkant van de paal weer in het veld caramboleerde. Bladella bleef in de volgende periode sterker. Nevelo kon alleen uit standaardsituaties gevaarlijk worden via hun luchtmacht. Bladella echter kreeg de beste kansen. Anel Selimovic bediende Ruud Leermakers op maat, maar zijn schot ging net naast het doel. Datzelfde lot onderging een fraaie kopbal van Hans van Kemenade.
Na twintig minuten moest de ongelukkige Nicky Buijs geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Tom Ansems. In de 35ste minuut kwam Bladella verdiend aan de leiding. Een fraai uitgespeelde aanval belandde bij Geert van Overbeek die van dichtbij kon scoren. Enkele minuten later was de stand weer gelijk. Een vrije trap kwam hoog voor het doel, de bal werd teruggelegd en Rens van Lisssum kon met een hard schot doelman Ruud van Stokkom passeren.
 
De eerste helft gezien hebbend en met de wetenschap dat de Tipmastmannen over een goede conditie beschikken, werd hoopvol aan de tweede helft begonnen. Het pakte geheel anders uit. Na enkele minuten voetbal negeerde scheidsrechter van Nieuwenhuyze een buitenspelsituatie en kon de bal op maat voorgegeven worden aan rechteraanvaller Wilco van de Sande. Deze rondde de geboden kans af met een hard schot in de korte hoek. Het was een sein voor Bladella om nog een tandje bij te zetten. Er kwamen kansen voor Anel Selimovic en Joep van de Ven maar het leidde niet tot de gelijkmaker. Zoals dikwijls valt dan het doelpunt aan de andere zijde. Bij een Nevelo-uitval belandde de bal bij Wilco van de Sande die beheerst zijn tweede liet aantekenen. Er zat voor coach Jasper van Hoof niets anders op dan de aanval nog meer te versterken. Voor verdediger Mark Adams kwam Ron Coolbergen en voor Geert van Overbeek kwam Lars Pijnenburg.
Nevelo kon afwachtend gaan spelen en met lange ballen trachten de twee spitsen te bereiken. Het bleek een succesvolle tactiek. De Roodwitten konden nog twee maal scoren, eenmaal door Joris Apeldoorn en eenmaal via een benutte penalty van Lars van Engelen. Ondanks de grote achterstand trachtten de Tipmastboys tot het einde de score nog een beter aanzien te geven. Het mocht echter niet lukken.
 
Komend weekend ontvangt Bladella koploper Rood-Wit. Het is een nieuwe uitdaging voor een ploeg die alles moet geven voor klassebehoud tegen een tegenstander die moet winnen om in de race voor het kampioenschap te blijven.

Nevelo - Bladella 5 -1


 
www.bladella.nl

Tivoli - Bladella 0 - 10

17 februari 2020
Bladella deed deze zondag wat er werd verwacht: winnen tegen de rode lantaarndrager, drie punten meebrengen naar Bladel en daarmee weer… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Toen werd het 0-2. Eerder dit seizoen viel er op de Smagten-bocht om de zeven-en-een-half minuut een doelpunt: 12-0. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Ben je ouder dan 55 jaar en wil je meedoen? Lees dan de uitleg hieronder. Twijfel je of het iets voor jou is? Lees  hieronder! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Als storm Ciara rond de Bos-singel wat wil temperen gaat Bladella revanche nemen op de Weerter rampspoed van eerder Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »