Nieuws

Bladella krijgt te weinig tegen Oirschot Vooruit

09 november 2014
www.bladella.nl
In een weinig hoogstaande maar spannende partij heeft Oirschot Vooruit de 3 punten mee naar huis genomen. Op basis van de tweede helft verdiende Bladella zeker een punt.

Bladella begon de wedstrijd met aanvallende intenties. Oirschot Vooruit werd teruggedrongen op eigen helft en kon slecht via de counter gevaarlijk worden. In de 5e minuut was een vrije trap van Ruud Leermakers een makkelijke prooi voor de Oirschot doelman. In de 15e minuut had Tom Maas een vrije doortocht maar werd binnen de 16 omvergelopen. De scheidsrechter zag er niets in. Even later was er een enorme scrimmage voor het Oirschot doel maar uiteindelijk ging de naast het doel. In de 26e minuut moest Cas Vosters geblesseerd het veld verlaten. Zijn vervanger was Geert van Overbeek. Na een half uur zagen we de eerste echt gevaarlijke uitval van Oirschot Vooruit. Deze werd door Ruud Leermakers onderbroken. De scheidsrechter zag hier een penalty in. Joris Swaanen schoot de bal echter via de binnenkant van de paal voorlangs. In de 36e minuut was het dan toch raak voor Oirschot Vooruit. Max van Kollenburg zette voor en Fond Meeuwis tikte de bal binnen. 0 – 1. Vlak voor rust werd een doelpunt van Oirschot vooruit afgekeurd wegens buitenspel.

Na rust begon Oirschot Vooruit stormachtig. Ruud van Stokkom had een katachtige redding nodig om Oirschot Vooruit van score af te houden. Het was uitstel van executie. In de 48e minuut was hij machteloos op een schuiver van Max van Kollenburg. Bladella wisselde de jonge Ron Coolbergen voor Lars Pijnenburg en verdediger Ruud Leermakers ging in de spits spelen. Hierdoor ging Bladella steeds meer druk uitoefenen en uit een vrije trap van Anel Selimovic kopte Tom Maas fraai de 1 – 2 binnen. Twee minuten later was het Oirschot Vooruit die scoorde. Bram Meeuwis kopte Oirschot Vooruit naar 1 – 3. Een minuut later lag de pal aan de andere kant in het net toen een vrij trap van Geert van Overbeek in eigen doel werd gekopt. 2 – 3.
Hartstochtelijk gesteund door de vele Bladella supporters ging Bladella op zoek naar de gelijkmaker. Het regende corners op het Oirschot doel, maar steeds zat er weer een hoofd of been tussen die de gelijkmaker voorkwam. Bovendien redde Oirschot Vooruit doelman Rowan Wubbolts enkele malen fraai. In deze fase Hadden de Tipmast Boys zeker een penalty verdiend toen Ruud Leermakers vastgehouden en naar de grond getrokken werd. De verdiende gelijkmaker bleef uit, zeker ook tot teleurstelling van mascotte Tuur Sanders.

Zondag 23 november speelt Bladella uit tegen Nevelo in Oisterwijk.

Zondagmiddag werd bekend gemaakt dat het contract met
hoofdsponsor  'De Tipmast' met een jaar is verlengd. 

Hierdoor is Bladella ook voor seizoen 2015-2016
verzekerd van deze fantastische hoofdsponsor!


2014-11-10

Bladella - Oirschot Vooruit 2 - 3


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven