Nieuws

Jasper: 'Op een positieve manier achter Bladella!

05 november 2014
www.bladella.nl
Afgelopen zondag was het niet best, netjes gezegd. Met een 5 – 0 nederlaag werden de blauwwitten naar huis gestuurd. Zware teleurstelling voor de aanhang die weer trouw was meegereisd.

Hoe staat Badella er nu voor? Wat gaat er mis, wat gaat er goed, net in een serie waarin punten gepakt moeten worden? Welke oorzaak is er aan te voeren voor het verlies maar ook voor het matige spel?
Wie kan die vragen beter beantwoorden dan de vertrekkende trainer Jasper van Hoof? Daarom voor hem een paar vragen vóór de weer belangrijke wedstrijd tegen Oirschot Vooruit.
 
Eerst even vooraf. Waarom heb je besloten volgend seizoen niet meer bij Bladella te blijven?
“Voor mijn gevoel had ik teveel twijfels om nog een jaar door te gaan. Die twijfels had ik al wat langer. Daarom heb ik besloten te gaan stoppen.”
 
Waarom heb je dat al zo vroeg bekend gemaakt?
“Ik was er dus voor mijn gevoel al uit. Door het bericht tijdig bekend te maken kan de club rustig naar een opvolger zoeken.”
 
Over vorige zondag. Het eerste half uur leek er weinig aan de hand. Hoe waren jullie de wedstrijd in gegaan? Was jij ook tevreden?
“Over de eerste 40 minuten was ik zeker tevreden. Op dat moment kregen we een paar hele goede kansen. Wilhelmina Boys was tot op dat moment nog niet in de buurt van onze keeper geweest. Daarna gaven we de wedstrijd binnen twee minuten weg, door persoonlijke fouten. Na de rust viel al heel snel de drie - nul en daarna was de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld.”
 
Wanneer en waarom ging het mis?
“Iedereen heeft daar een mening over. Maar bij zowel de één - als de twee - nul stonden we niet goed. Dat zijn momenten. Die momenten willen we er natuurlijk graag zo snel mogelijk uit hebben zodat dit ons niet meer overkomt.”
 
In de tweede helft kon Bladella zich blijkbaar niet meer weren. Waren er nog mogelijkheden voor jou als coach om het tij te keren?
“Ik vond dat we de laatste vijf minuten van de eerste helft moesten vergeten en moesten proberen de aansluitingstreffer te maken. Maar het liep helemaal anders. Op dat moment zag je de teleurstelling bij veel jongens. Dan is het moeilijk om nog binnen te komen bij de spelers.”
 
Wat gaan jullie deze week doen om er komende zondag een winnende pot van te maken?
“Ik vind dat jullie wat minder negatief moeten zijn over deze groep. Ik meen dat jullie te hoge verwachtingen van hen hebben. Er zijn de laatste jaren binnen de selectie veel wisselingen geweest. We zijn dit seizoen begonnen met een nieuwe groep en dat gaat met pieken en dalen. Het zou mooi zijn als iedereen komende zondag op een positieve manier achter Bladella staat. Dan gaan wij als groep weer ons stinkende best doen om de punten in Bladel te houden.”

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven