Nieuws

RKVVO - Bladella 1-0

13 oktober 2014
www.bladella.nl
Geen punten voor Bladella tegen RKVVO. Er is echter een tendens zichtbaar dat de jonge garde naar een hoger niveau groeit. De vechtlust en de wil om beter te worden is aanwezig.

Zonder de geblesseerde basisspelers Ruud Leermakers, Pim van Erp en Teun Grimbergen, maar weer met de herstelde Geert van Overbeek als startspeler, bond Bladella de strijd aan met RKVVO. Het was een wedstrijd tussen twee hardwerkende ploegen waarbij er per saldo weinig kansen werden gecreëerd.

De jonge ploeg van Bladella had de eerste mogelijkheid. Bart de Jong, een van de jongeren in de ploeg, zag zijn lob net voorlangs gaan. Daarna moest Bladelladoelman Ruud van Stokkom redden bij een hoekschop van de mannen uit Oerle. In de 38ste minuut had hij echter geen kans op een afstandsschot van Lester Hubinet dat in de rechterbovenhoek van het doel verdween. In de rest van de eerste helft bleef het bij hard werken maar geen der partijen kon nog voor echt doelgevaar zorgen. Zeker het jonge centrale verdedigingsduo Cas Vosters en Robin Brekelmans van de Tipmastboys stonden dat niet toe. Met mascotte Teun Antonius op de bank bij coach Jasper van Hoof floot de goed leidende scheidsrechter Vissers voor de rust.
 
De tweede helft startte Miky van Boxtel in de basis. Hij verving Geert van Overbeek. Daardoor werd het team van Bladella weer vijf jaar jonger maar kreeg te maken met een furieuze start van RKVVO. Na drie minuten hadden paal en lat al succes van de gastheren voorkomen. Daarna kwam er weer evenwicht in de strijd en de jonge Miky van Boxtel was in de 54ste minuut dicht bij de aansluitingstreffer. Zijn harde kopbal belandde tegen de onderkant van de lat en sprong weer het veld in. Even later vloog een hard schot van Anel Selimovic buiten bereik van doelman Koek net over het doel.
Bladella wisselde verder. Joris Evers kwam voor Dirk Reijnders en Ron Coolbergen voor Nicky Buis. Ook de nieuwe voorhoede was niet in staat een bres te slaan in de hechte RKVVO-defensie. Het bleef bij enkele kleine kansen voor de Tipmastboys. RKVVO hoefde zich alleen te beperken tot het verdedigen van de voorsprong en met uitvallen te trachten de wedstrijd definitief te beslissen. Dat leverde nog doelgevaar op via Mark van Doorn en de jeugdige Jordi Verhoeven. Doelpunten bleven echter voor beide ploegen uit. De gastheren hielden met hun overwinning van het kleinste formaat de punten in eigen huis en blijven zo leider Rood-Wit goed volgen. Bladella moet het stellen met een positie in de middenmoot.
 
Geen punten voor Bladella tegen RKVVO dat mee wil doen voor het kampioenschap. Er is echter een tendens zichtbaar dat de jonge garde naar een hoger niveau groeit. Met een selectie waarin zeven spelers waren opgenomen die nog geen twintig jaar zijn, kan de ploeg alleen maar beter worden. De vechtlust en de wil om beter te worden is aanwezig.

Zie ook fotoverslag van de Trompettercup
 
Komende zondag is Bladella vrij. Op de kalender staat een beker- & inhaalprogramma. Bladella oefent komende dinsdag 14 oktober om 20 uur uit bij Mierlo Hout, de trotse koploper in 3D met de maximale 18 punten uit 6 en een doelsaldo van 14-2.
2014-10-13

RKVVO - Bladella 1 - 0


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven