Reusel Sport wint Kempische kraker: 1 - 2

06 oktober 2014
www.bladella.nl
“We komen er aan” staat in geel zwart geschilderd op het asfalt bij de toegangspoort van Bladella. Zondag waren ze er dan, vergezeld door talrijke supporters uit Reusel. En dat heeft Bladella geweten!!!!

De wedstrijd begon levendig met twee ploegen die allebei de aanval zochten. Reeds in de 2e minuut was het Ibou Bot die na een goede aanval van Bladella in scoringspositie kwam, maar zijn slappe schot ging naast het doel. Nog in dezelfde minuut kwam Ralf Lavrijsen namens Reusel Sport gevaarlijk door, maar hij had iets te veel tijd nodig, waardoor Bladella in kon grijpen. Het spel golfde op en neer en er werd gestreden voor elke meter grond. Met soms aardig combinatievoetbal werd steeds de aanval gezocht maar dit leidde niet tot kansen. In de 19e minuut stond Joep van de Ven aan het einde van een fraaie Bladella aanval maar zijn schot ging over.

Even later was het aan de andere kant dan wel raak. Na een Reusel Sport aanval over veel schijven kwam de bal bij Geert Janssen die diagonaal in de verre hoek raak schoot. 0 – 1. Reusel Sport ging door en kreeg ook wel kansjes en een aantal corners die het nodige gevaar opleverden. In deze fase kon Bladella niet veel meer dan tegenhouden. In de 31e minuut kreeg Tom Ansems geel wegens het neerhalen van een tegenstander. In de 34e minuut moest Bladella doelman Ruud van Stokkom handelend optreden na een schot van Steef Vosters en even later van Max Janssen. Vlak voor rust kreeg Nicky Buis nog een enorme kans na een voorzet van Joris Evers, maar hij mistte jammerlijk. Met een terechte 0 – 1 stand gingen beide ploegen rusten.

De tweede helft gaf aanvankelijk hetzelfde spelbeeld als in het begin. Veel inzet maar ook veel slordigheden. Het spel lag voortdurend stil door blessures zonder dat er van gemeen spel sprake was. In de 60e minuut kreeg Rick Louwers geel voor een overtreding op Nicky Buis en even later Ruud Leermakers wegens ongeoorloofd inkomen op de keeper. Even later komt bij Bladella Dirk Reijnders in het veld voor de moegestreden Miky van Boxtel. Er volgde een waar bombardement van Reusel Sport op het doel van Bladella, maar de jarige Ruud van Stokkom wist met soms fabelachtige reddingen zijn doel voorlopig schoon te houden. Maar een tweede doelpunt van Reusel Sport kon niet uitblijven. Dat kwam dan ook in de 78e minuut door Ralf Lavrijsen die de bal hard diagonaal in het doel schoot. 0 – 2. Hierna wisselden beide ploegen. Bij Reusel Sport kwam Jan Kokken voor Geert Janssen en bij Bladella Ron Coolbergen voor Joris Evers. Bij de Tipmast Boys ging Ruud Leermakers in de spits spelen om nog iets te forceren. In de 82e minuut werd het bijna nog 0- 3 maar Ruud van Stokkom kon een rare klutsbal nog net keren.

Even later kreeg Rick Dierckx rood na een aanslag op Dirk Reijnders. Meteen hierna was het Nicky Buis die met een fraai schot de 1 – 2 liet aantekenen. Bladella geloofde er weer in en drukte Reusel Sport achteruit. In blessuretijd had Dirk Reijnders zich nog onsterfelijk kunnen maken door een voorzet van Ron Coolbergen simpel in te koppen, maar hij kopte naast, tot groot verdriet van Bladella mascotte Thijs Wouters en het hele Bladella legioen. Terecht werd Bladella doelman Ruud van Stokkom uitgeroepen tot man of the match.
De verdiende winst ging naar Reusel en de supporters zochten elkaar na afloop gebroederlijk op om samen het glas te heffen. En zo hoort het ook.

Volgende week speelt Bladella de uitwedstrijd tegen Oerle.

        Uitslag superloterij Supportersclub WFC
Hoofdprijs
2e prijs
3e prijs
4e prijs
5e prijs
6e prijs
7e prijs
8e prijs
9e prijs
2141
3424
5327
3758
15901
16361
4514
12914
12802
   fiets van BITO-Bladel
   AH levensmiddelenpakket
   WFC-pakket (sjaal, cap en paraplu)
   Bierkaart  café den Aonloop
   dinerbon het Nekkermenneke
   WFC-Bladella sjaal
   WFC-Bladella cap
   WFC-Bladella bal
  Voetbal geschonken door SV De Cirkel

Bladella - RSP 1-2 W. Hermans 05-10-2014

Bladella - RSP 5 oktober 2014


 
www.bladella.nl
Wilhelmina Boys - Bladella 2-1. Voor de tweede week op rij leed Bladella een nederlaag. Weer was Bladella de betere ploeg, maar was het… Lees verder »
 
 
www.bladella.nl
Wilhelmina Boys - Bladella is voor 'ons' koploper de laatste pot voor periode 1. Spannend: 't scheelt maar één doelpuntje..... Lees verder »
 
www.bladella.nl
Aanval op aanval rolde richting het MMC-doel maar dat laatste tikje kwam er niet. MMC Weert 'n uur in ondertal wint met 1-0. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »