Spoordonkse Boys - Bladella 0 - 5

29 september 2014
www.bladella.nl
'Een terechte overwinning in een nuttige wedstrijd met het oog op de wedstrijd van aanstaande zondag tegen Reusel Sport'. Zo zou trainer Jasper van Hoof de verrichtingen van zijn jeugdig team hebben kunnen samenvatten.

Van Hoof was, vóór hij bij Bladella startte, vier jaar trainer in Spoordonk. De club heeft voor hem dus geen geheimen. De beide teams begonnen toch wat zenuwachtig aan de partij. Dat zorgde binnen vijf minuten al voor heel wat schermutselingen en twee gele kaarten. De goed leidende scheidsrechter Souren trad op en hield de wedstrijd verder netjes onder controle. Al snel bleken de gasten de bovenliggende partij. Miste Anel Selimovic in de 8ste minuut nog een dot van een kans, een minuut later krulde hij de bal met zijn linker onhoudbaar in de verre hoek: 0 – 1. Hij bleef daarna voor dreiging zorgen maar ook een fraaie actie van Nicky Buis, een kans van Micky van Boxtel en een afstandsschot van Tom Maas hielden de defensie van de Boys scherp. Het duurde tot de 30ste minuut dat een doelpunt van Ruud Leermakers, uit een corner, voor de 0 – 2 zorgde. Achterin werd bij Bladella geconcentreerd op de nul gespeeld, vooral door de jeugdige Robin Brekelmans, die zijn eerste competitiewedstrijd voor Bladella 1 speelde.
 
Even na rust golfde het spel weer op en neer maar al snel verstevigde Bladella, onder aanvoering van Pim van Erp, de grip op het middenveld. Daarom was het logisch dat de 0 -3 op het scorebord verscheen: een kopbal van Nicky Buis uit een voorzet van Dirk Reijnders. Beide voorwaartsen moesten meteen plaats maken voor Joris Evers en Ibou Bot. Deze laatste kopte in de 27ste minuut de 0 – 4 binnen na een voorzet van de weer hardwerkende buitenspeler Micky van Boxtel. Bladella leek wat gas terug te nemen maar Spoordonk kon van de geboden ruime niet echt gebruik maken. In de allerlaatste minuut was het weer invaller Ibou Bot die de doelman Kevin van Agt van de Spoordonkse Boy kansloos liet en tekende voor de eindstand: 0 – 5.
 
Wedstrijdmascotte Jorn van de Put van E 1 zat vanwege het vlotte verloop de hele wedstrijd breed glunderend op de bank. Ondanks de slepende blessures van enkele steunpilaren als Geert van Overbeek en Teun Grimbergen, en de schorsing van Tom Maas, liet het jeugdige Bladella zien over een flinke werklust te beschikken. Dat, gecombineerd met vasthoudendheid en teamspirit van vandaag, geeft de ploeg vertrouwen om komende zondag de voetbalvrienden uit Reusel te ontvangen en er samen met hen een fantastische voetbalhappening van te maken. Dus: supporters op uw post!!!!!

Foto's van de wedstrijd (van Jan Appels/A&C Media) zijn te zien op de website van 'de Trompettercup'
Klik hier voor het verslag op de clubsite van Spoordonkse Boys.

 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven