Moeizame puntendeling bij Bladella - Oisterwijk

22 september 2014
www.bladella.nl
Uiteindelijk mag Bladella in de handjes klappen met een gelijkspel. Beide ploegen deden aardig hun best, maar dit kon niet resulteren in meerdere goals. Eindstand 1 - 1.

De match is vijf minuten oud als Oisterwijk door de verdediging van Bladella breekt, maar ( niet voor de laatste keer ) wordt  teruggefloten wegens buitenspel. In de rebound komt de bal bij Tom Maas, die een voorzet op maat aanlevert bij Anel Selimovic, waardoor de 1 – 0 op het scorebord verschijnt. Meteen daarop kan Miquel  Misiedjan gevaarlijk worden, maar hij krijgt na een overtreding geen voordeel. Tot minuut 20 krijgt Oisterwijk nog enkele kansjes, enkele off sidegevallen, en daar boven op een makkelijk gegeven penalty, die dan ook terecht wordt gemist door Coen Damen; overigens door een voortreffelijke redding van Bladellagoalie Ruud van Stokkom.
Het eerste half uur proberen beide ploegen zich te manifesteren, wat helaas niet lukt. Rest ons voor de rust nog een buitenspeldoelpunt van Anel Selimovic, een hoog over het doel geschoten bal van Dirk Reijnders, en een altijd hardwerkende Tom Ansems. Van Oisterwijkkant doet Coen Damen enkele verwoede pogingen om zijn gemiste penalty te wreken, wordt dikwijls gevaarlijk, echter ook gefrustreerd. De warrig fluitende leidsman beslist dan: theetijd.
 
Vijf minuten  na de hervatting zorgt Chuby Rosaria met een werkelijk mooie goal voor de gelijkmaker: 1- 1. Dirk Reijnders wordt vervangen door Nicky Buis, die direct erg verfrissende ingevingen heeft. Het moet gezegd dat Bladella, vooral over links, met enkele goede combinaties probeert de goal te vinden, maar helaas. Voortdurend gemekker van Oisterwijkzijde leidt tot irritatie, mede dankzij de veelvuldig fluitende scheids. De frêle Miky van Boxtel loopt zich de longen uit het lijf, zonder resultaat. We zien twee hardwerkende ploegen die zonder twijfel 1 punt verdienen op basis van wilskracht.
Er volgt nog een hectische slotfase, waarin met name de bezoekers denken tekort gedaan te worden door de beslissingen van de scheidsrechter. De supporters van Bladella vinden blijkbaar hetzelfde. Net voor het allerlaatste fluitsignaal krijgt Bladella nog een laatste kans middels een free kick op achttien meter van de goal. De bal van Ruud Leermakers  gaat naar de linkerbenedenhoek, waar toevallig ook de Oisterwijkkeeper naar toe gaat.
Mascotte, de getruckte Wouter uit E1, en Man van de Match Mark Adams moeten tevreden zijn met  een gelijkspel. Meer zat er vandaag helaas niet in.
De Tipmasboys vervolgen deze competitie volgende week in Spoordonk.

Bladella - Oisterwijk 1 -1


 
www.bladella.nl
Eerst RPC thuis, dan Hapert uit, Reusel Sport thuis en Unitas’59 uit. Wel ‘n heel mooi begin, maar zeker géén makkies… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Libra ICT Voetbalkamp 2019

17 augustus 2019
Superlatieven kwam men tekort om het slagingsgehalte van het voetbalkamp te beschrijven. Dus daarom volgend jaar weer! Lees verder »
 
www.bladella.nl
’t Is ff geleden dat er met Peter Bons en zijn ‘OfGeZatBand’ gefeest kon worden…. Zaterdag zijn ze er weer. Bij ‘Hap & Trap’! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vakanties ten einde en vanaf maandag weer naar school (of werk). Dan gaat het bij Bladella ook weer volop draaien. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »