Nieuws

Ongelukkige nederlaag bij Braakhuizen: 2 - 1

14 september 2014
www.bladella.nl
Bladella was de eerste helft gelijkwaardig aan Braakhuizen, de tweede helft was Bladella beter, maar Braakhuizen benutte de kansen beter.

De wedstrijd begon met 1 minuut stilte i.v.m. het overlijden van Fons Minnen.

De eerste mogelijkheid was voor Braakhuizen, maar het schot van de handige Kuylaars ging voorlangs het doel. Even later was het Tom Ansems die namens Bladella te zacht inkopte. Een vrije trap van Anel Selimovic was ook zonder gevaar voor Braakhuizen. Ruud Leermakers kreeg geel na een overtreding op Kuylaars. In de 21e minuut leek Bladella doelman Ruud van Stokkom stevig geblesseerd nadat een Braakhuizen aanvaller hem tegen het hoofd raakte. Hij werd echter weer opgelapt en kon verder.
In de 25e minuut scoorde Ruud Leermakers uit een vrije trap van Anel Selimovic, maar het doelpunt werd afgekeurd omdat Ruud kennelijk buitenspel stond.

In de 33e minuut wederom een doelpunt van Ruud Leermakers uit een corner, maar ook nu werd het doelpunt niet toegekend omdat hij bij het koppen een overtreding zou hebben gemaakt. Vriend en vijand was het er over eens dat het een glaszuiver doelpunt was.
Bij een uitval van Braakhuizen over rechts werd de bal voor het doel gebracht, waar Nick Kuylaars de bal onberispelijk binnen kopte. 1 – 0. Vlak voor rust kreeg Joep van de Ven nog een enorme kans maar hij schoot net langs het doel.
In de tweede helft ging Bladella verwoed op zoek naar de gelijkmaker. Er kwamen kansen en kansjes voor Anel Selimovic en Ruud Leermakers, die over kopte. Een doelpunt voor Bladella kon niet uitblijven en in de 59e minuut was het Tom Maas die prima opkwam en een voorzet op maat afleverde waar Joris Evers wel raad mee wist. Hij tikte de zeer verdiende 1 – 1 binnen.

Bladella bleef de betere ploeg met goed positiespel maar keek in de 72e minuut wederom tegen een achtertand aan. Bij een uitval voor Braakhuizen kwam de bal bij William Hendrikx die met een lage schuiver de 1 – 2 liet aantekenen.
Opnieuw gingen de Tipmast Boys in de aanval en had Braakhuizen alle geluk van de wereld toen een kopbal van Ruud Leermakers van de lijn werd gehaald. Hierna werd het rommelig en werd Tom Maas met zijn tweede gele kaart nog van het veld gestuurd. In de slotfase begon scheidsrechter Tirions gele kaarten te trekken voor Mark Adams, Teun Grimbergen en Anel Selimovic. Gescoord werd er niet meer.
De vele Bladella toeschouwers gingen teleurgesteld  huiswaarts. Ze hadden een boeiende en spannende wedstrijd gezien, waar Bladella zeker 1 punt verdiend had. Iedereen was echter tevreden over het spel en de inzet.

Volgende week speelt Bladella thuis tegen Oisterwijk

Lees ook het verslag van Pascal Snijders in het ED: 'Braakhuizen zwijnt, Bladella boos'
Klik hier voor een korte samenvatting op de ED website en hier voor het Braakhuizen-verslag.
2014-09-15

Braakhuizen Bladella 2-1


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven