Nieuws

In memoriam Fons Minnen

13 september 2014
www.bladella.nl
Vrijdag 12 september jl. is Fons Minnen op 81-jarige leeftijd overleden. Afgelopen maandag werd hij tweemaal getroffen door een herseninfarct. Dat heeft Fons niet kunnen overleven.

Op zaterdag rond het middaguur ging steevast in de kantine de telefoon. Fons Minnen informeerde dan waar A1 moest voetballen en, bij de thuiswedstrijd, of het op het hoofdveld was. Fons hield al decennia lang, ook op de zondag, een vaste zitplaats op de tribune bezet.
Vijftig jaren, een halve eeuw, volgde hij als kritisch supporter het blauwwitte vaandelteam. Zowel uit als thuis was hij present langs de lijn bij het hoogste jeugdteam en ’s zondags bij Bladella 1. Al het voetbalnieuws vond bij hem gretig aftrek. Fons was er altijd.
 
Zeker bij de oudere Bladella voetballers was Fons een bekend figuur. Ten tijde van Toon de Smet was hij vele jaren jeugdleider, veelal bij teams als A2 of A3. Honderden jeugdvoetballers werden door hem begeleid. Met een kwinkslag had hij iedereen op z’n hand, met een kritische opmerking riep hij een discussie op.
 
De wedstrijd Bladella - HVV Helmond van afgelopen zondag was zijn laatste wedstrijd.
Bladella heeft een echte supporter verloren. We zullen hem missen.
 
Bladella wenst zijn vrouw Jo heel veel sterkte toe de komende tijd.
 
 
Van Fons wordt a.s. dinsdag 16 september afscheid genomen tijdens een herdenkingsbijeenkomst in Cultureel Centrum Den Herd, Emmaplein 4 in Bladel. Aanvang 19.00 uur.
De crematiedienst is daags daarna in besloten kring.




 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven