Nieuws

WFC Bladella Kick Off: Opening van het seizoen

07 september 2014
www.bladella.nl
Supportersclub WFC Bladella had voor de Bladella-senioren een mooie competitiestart in gedachten. Door de grote deelname en ook door het mooie weer werd het een erg gezellige avond.

Eerst was er om zeven uur de traditionele openingswedstrijd tussen het G-team en een selectie van de spelers van Bladella 1 en 2. De selectie kreeg met 4 – 3 klop. Trainer Van Hoof weet zodoende dat er nog werk aan de winkel is. Om half acht trokken zijn spelers zich terug voor een laatste training vóór de start van de competitie.
 
Op het terras was daarna het afscheid van clubscheidsrechter Riek Jansen. In toespraken van de voorzitter en ook van een vertegenwoordiger van de KNVB werd benadrukt dat zulke ‘gouw mennekes’  als Riekske eigenlijk onmisbaar zijn voor het voetbal.
 
Ondertussen speelden ruim tachtig seniorenspelers, en ook de spelers van A1, hun onderling mixtoernooi op de kunstgrasvelden. Rond half tien verzamelde iedereen zich op het terras De club had voor de aanwezigen een barbecue georganiseerd. Voetballen maakt hongerig en dus werden de porties gemakkelijk aan de man gebracht.
 
De voorzitter van WFC Harrie Fiers, nam daarna het woord. Hij mocht waardebonnen van sponsor ‘TOPSHOP Bladel’ uitreiken aan verschillende winnaars bij de Bladella-Toto van het afgelopen WK-Voetbal. Deze was op de site opgezet door Christian van Gorp. De hoofdwinnaar, Erwin van Spreuwel, was helaas door zijn vakantie niet aanwezig maar liet weten ondertussen bij de sponsor al een paar nieuwe voetbalschoenen gekocht te hebben.
 
Daarna overhandigde de voorzitter aan Pim van Erp, middenvelder bij Bladella 1 een door Leo van Overbeek gemaakte fraaie fotocollage, met dank aan Henrie Kneefel, die hoort bij de titel van “Man of the match in het afgelopen seizoen. Daarmee bewees hij dat hij de meest constante en daardoor meest gewaardeerde speler van Bladella1 is geweest. Pim beloofde ook in het volgend seizoen op zijn eigen bescheiden maar degelijke manier zijn bijdrage te gaan leveren. Om hem daaraan te herinneren hangt de collage een jaar lang in het clubhuis.
 
Ook op deze clubavond bleef nog lang gezellig. Supporters en spelers maken zich op voor, hopelijk, weer een prima voetbalseizoen bij VV Bladella.
2014-09-08

WFC dag 2014-2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven