Nieuws

Goede start van het blauwwitte vaandelteam

08 september 2014
www.bladella.nl
Direct na rust was de wedstrijd in feite al gespeeld. Met de 2- 0 stand in de 52ste minuut had de thuisploeg de buit binnen en bleken de bezoekers uit Helmond niet in staat nog enig gevaar te creëren. 

Een logische uitslag dus die hoger in het voordeel van de thuisploeg had kunnen uitvallen.
 
Toch was de aanhang van Bladella er gezien de uitslagen in de bekerwedstrijden voor aanvang van de wedstrijd niet gerust op. Maar meteen al in het begin zorgde Bladella voor een overwicht op het middenveld waar de Man of the match van het vorig seizoen Pim van Erp zijn nuttige werk deed. Daardoor kreeg de thuisploeg enkele kansen voor Joep van de Ven en ook de jeugdige Miky van Boxtel. Die laatste speelde de bal in een goede positie te ver van de voet. Ook een indirecte vrije trap in het doelgebied van HVV leverde geen gevaar op. Aan de andere kant kreeg HVV wel onverwacht een mogelijkheid door een fout van verdediger Ruud Leermakers maar de bal landde via de onderkant van de lat op de lijn achter de verbouwereerde Bladella-doelman Ruud van Stokkom.
 
Aan de andere kant werd Anel Selimovic in het doelgebied ten val gebracht maar terecht en gedecideerd liet de goed leidende scheidsrechter Daniel Jansen doorspelen. Zo bleef de stand lange tijd gelijk ondanks dat Bladella steeds meer aandrong. Het was Anel Selimovic die in de 44ste minuut voor de Bladella-voorsprong zorgde. Uit een vrije trap krulde hij de bal, na een overtreding op Tommy Ansems, in de rechterbovenhoek: 1 – 0.

Ook na rust bleef het overwicht van de thuisploeg. In de 52ste minuut schoof Joris Evers de bal na een overstapje van de ijverige Miky van Boxtel makkelijk in de benedenhoek: 2 - 0. Snel daarna, in de 60ste minuut, was het weer Joris Evers die een voorzet van Anel Selimovic fraai afrondde: 3 – 0. En, zoals gezegd, toen was de wedstrijd helemaal gespeeld.
Trainer Jasper van Hoof probeerde door het inbrengen van de jeugdige spelers Ibou Bot, Bart de Jong en Dennis Swaans meer variatie in de aanval te brengen. Dat lukte gedeeltelijk. Via links kwamen er enkele goede voorzetten maar tot een grotere voorsprong leidde dit niet meer.
 
Het vizier stond dus niet zuiver meer gericht. De bal werd rond geschoven op het middenveld, helaas zonder de bij behorende splijtende passen. HVV kon ook niet meer voor gevaar zorgen.
 
Voor volgende week staat voor Bladella de uitwedstrijd tegen Braakhuizen op het programma. Gezien de uitslagen van dit weekend zal de Bladella-ploeg met een actief strijdplan naar Geldrop moeten afreizen. Supporters op post dus!!
2014-09-08

Bladel - HVV Helmond 7 september 2014


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven