Nieuws

Zondag moet ’t gebeuren…!

06 september 2014
www.bladella.nl
De competitie start voor de Tipmast Boys! Wat zal het nieuwe jaar ons gaan brengen in de 3e klasse D? Welke prestaties gaan de vaandeldragers op de mat leggen? Open vragen.

De voorbereiding was zeker niet ‘je van hét’. De resultaten, ook in de beker, waren eigenlijk niet om over naar huis te schrijven. Jasper van Hoof met z’n staf  lijkt nog niet uit de puzzel te zijn. Vast staat in ieder geval dat Bladella 1 wat jeugdig bloed getransfuseerd krijgt. Dat kan wat tijd nodig hebben. Als de beleving en passie er maar is, hebben wij als supporters weinig te klagen. We gaan ’t zien!
 
Een grote onbekende komt zondag op bezoek: HVV Helmond, voorheen steeds acterende in ‘t Limburgs district. Twee jaar geleden speelde het geelzwarte HVV in Zuid II nog in de 1ste klasse. De club lijkt in zwaar weer, want twee seizoenen op rij was degradatie het eindresultaat. Afgelopen seizoen zelfs met inktzwarte rapportcijfers: totaal vijf schamele puntjes met een doelsaldo van 29-120.
 
Ook de start van deze competitie is voor de Helmondse club ondermaats. De drie bekerpartijen, tegen Stiphout Vooruit, Brandevoort en Mifano, werden kansloos verloren met doelcijfers 4-22. Die gegevens beloven voor de roemrijke club, in 1899 opgericht, - Berry van Aerle en Willy v.d. Kuijlen hadden daar hun roots – weer niet veel goeds.
 
Minder dan winst op de thuisbasis op de Smagtenbocht is op voorhand dan ook slecht, zou je denken. Maar ja, de blauwwitte cijfers in het nieuwe seizoen waren ook nog niet best. Met andere woorden: 'we hebben zat aan ons eige'.
Een goede start geeft zelfvertrouwen. Dat moet de missie zijn waarmee zondagmiddag het blauwwitte keurcorps de wei in gaat. Mascotte Cas Swaanen (E4) droomt van een zes puntenzondag (‘t 2e speelt thuis tegen Acht 2).



Daarmee zal in ieder geval het kick-off weekend doeltreffend en feestelijk afgesloten kunnen worden.
 
Help de Tipmast Boys aan de eerste overwinning!  
Jij bent er toch ook?!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven