Nieuws

Bladella - HVV Helmond

06 september 2014
www.bladella.nl
Zo, we zijn er klaar voor. We, dat zijn de supporters van WFC-Bladella. Dit weekend is de seizoensopening met speciale activiteiten, maar ook met de eerste competitiewedstrijd van Bladella 1.

Ruud Leermakers aan het begin van weer een nieuw seizoen: ‘Als we samen blijven voetballen, zijn we moeilijk te stoppen’




Zondag gaat het van start met de thuiswedstrijd tegen een nieuwkomer in de derde klasse, in ieder geval voor Bladella een nieuwkomer, HVV uit Helmond. Aan routinier Ruud Leermakers enkele vragen voorafgaande aan de wedstrijd.
 
Ruud, ben jij er ook klaar voor? Geen blessures, misschien een conditionele achterstand?
Mede door een enkelblessure van vorig seizoen heb ik inderdaad de zomerstop niet helemaal kunnen gebruiken om mijn conditie op peil te houden. Na 4 weken voorbereiding is dat wel weer in orde.
 
Hoe lang speel jij al wedstrijden voor Bladella 1? Welke hoogtepunten kun jij je herinneren?
Volgens mij was mijn debuut uit bij Nuenen in het seizoen 2000/2001. Al weer wat jaartjes geleden dus. Naast een doelpunt in die wedstrijd zijn de promotie via nacompetitie in Bergeijk in het seizoen 2005/2006, het kampioenschap in het seizoen 2009/2010 en trouwens ook elke gewonnen wedstrijd andere hoogtepunten.
 
Hoe was de voorbereiding van de selectie voor deze competitie? Zijn er opvallende zaken te melden?
Door verschillende redenen was het, eerlijk gezegd, een beetje rommelig. Gelukkig zit de voorbereiding er op en kunnen we nu aan het echte werk beginnen! Na het stoppen/ vertrekken van diverse spelers aan het einde van het afgelopen seizoen, komen er gelukkig weer nieuwe spelers bij. Het is goed om te zien is dat er diverse jonge gasten van de A-jeugd doorgestroomd zijn. Daar moeten we het bij Bladella toch van hebben.
 
In de drie bekerwedstrijden werd geen noemenswaardig resultaat geboekt. Kun je een oorzaak aanwijzen?
We hebben inderdaad niet echt een resultaat neergezet in de bekerwedstrijden. We troffen ook behoorlijk sterke tegenstanders, als je het mij vraagt. Tegenstanders die simpelweg meer kwaliteit in hun selecties hebben. Het is ook niet heel erg dat we daarvan verliezen, als we daar als groep zijnde maar van geleerd hebben.
 
Hoe gaat Bladella komende zondag de tegenstander uit Helmond aanpakken? Waar ligt onze kracht?
Op de manier zoals de supporters van ons gewend zijn van vorig seizoen: als een (h)echt team spelen. Dus samen aanvallen en samen verdedigen. Als we dat grote delen van de wedstrijd vol kunnen houden zijn we moeilijk te stoppen. Kunnen we dat niet opbrengen, dan krijgen we het lastig. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven