Nieuws

WFC opent met nieuwe Bladella-caps

05 september 2014
www.bladella.nl
Vóór de thuiswedstrijd van zondag presenteert WFC Bladella een nieuwe serie van de erg gewilde WFC-Bladella-cap. Die is dan te koop voor leden van WFC-Bladella maar ook voor aspirant-leden.

Zorg dat je erbij bent. In een beperkte oplage hebben we een nieuwe serie van de caps te pakken kunnen krijgen. De eerste serie was zwart van kleur, deze is donkerblauw en met een wit randje in de zonne/regen/windklep. Het model zit net zo gegoten als die uit de eerste serie. Daarom denken we dat er bij alle Bladella-supporters veel belangstelling zal zijn.
 
Vóór de wedstrijd, bij de entree van het hoofdveld, zijn de caps vanaf 14.00 uur te koop. Leden van supportersclub WFC betalen slechts 7,50 €. Voor aspirant-leden is de prijs die zondag 12,50 €. Daarmee zijn zij dan meteen voor een jaar lid en steunen ze op deze manier Bladella. Als je na zondag de cap koopt, betaalt iedereen   10€. Als er tenminste nog caps over zijn…
 
Rond de wedstrijd van Bladella 1 heeft WFC een DJ gevraagd voor muziek in het clubhuis. Jeroen van Raak start al om 12.00 uur met een flinke portie gezelligheid. Na de wedstrijd van Bladella 1 hopen we met veel blauwwitte supporters, en spelers van de selectie, een hapje en een drankje te nuttigen bij gelegenheid van de opening van voetbalseizoen 2014 – 2015.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven