Nieuws

Bladella-weekend: Seizoensopening WFC!

24 juli 2014
www.bladella.nl
Begin september is er een alternatieve opening van het seizoen. Het wordt een spectaculair Bladella-weekend, van 4 tot 7 september voor iedereen, supporters, de vrijwilligers, de jeugd en de senioren.

Op donderdagavond is er een sportieve en ludieke opening voor de senioren, het G-team, de dames en alle supporters met een mixtoernooi, de huldiging van de ‘man of the match’, de uitreiking van de prijzen van de WK-toto, een BBQ en een buut van Robert van Lamoen.
 
Op vrijdag 5 september is in de kantine de jaarvergadering waarin het bestuur en de leden het afgelopen seizoen onder de loep nemen.
Op zaterdag is er een totaalprogramma voor de Bladella-jeugd.  De teams spelen natuurlijk de geplande competitie- en bekerwedstrijden maar de rest van de dag doen de jeugdspelers als team samen met de leiders en ouders mee aan een flitsend en sportief programma. Hou deze hele dag daarom vrij!!!!
 
Op zondag 7 september begint voor Bladella 1 de competitie. WFC zorgt die dag voor een culinair programma in de kantine waarvoor men zich vooraf kan opgeven. Na de vakanties komen hierover meer mededelingen. Dit eetfestijn is bedoeld voor senioren, supporters en verder voor iedereen die iets positiefs heeft met Bladella. Zorg dus dat jullie erbij zijn.
 
Meer informatie over het totale programma komt in de laatste week van augustus. Hou daarom dan de site in de gaten en ook de berichten van de leiders en aanvoerders.
 
Namens WFC, voorzitter Harrie Fiers
 
Fijne vakantie!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven