Nieuws

Vierjarig contract voor Peer van der Heijden

12 juli 2014
www.bladella.nl
Kantinebaas Peter van der Heijden heeft er een jaar opzitten bij Bladella. Over zijn functioneren niks dan lof en dat resulteerde in een vierjarig nieuw contract.        

In oktober 2012 maakte Bladella bekend op zoek te zijn naar een nieuwe kantinebeheerder. Omdat de familie Schinkel aangekondigd had eind van dat seizoen, na vijf jaar, te willen stoppen, moest opvolging gezocht worden. In mei 2013 kon gemeld worden dat die vacature voor het seizoen 2013/2014 was ingevuld. Peter v.d. Heijden uit Bergeijk, met horecaopleiding, ging de Bladella kantine beheren.
 
Sfeer
De leste donderdag werd nieuw leven ingeblazen, de dartcompetitie ging lopen, de ‘snack v/d week’ en ‘bier v/d maand’ (om maar een paar dingen te noemen) werden geïntroduceerd. Het gastheerschap van het blauwwit clubhuis werd tot grote tevredenheid ingevuld. Ook voor Peer en zijn vrouw Willeke was er de klik met de Bladella familie en, zeker niet op de laatste plaats, ook met de kantinevrijwilligers. Logisch dat beide partijen aan tafel gingen voor contractverlenging.


 Vier jaar
Een paar weken geleden werd een nieuwe overeenkomst gesloten voor maar liefst vier seizoenen. Tot juni 2018 blijft Peer in de kantine de horecascepter zwaaien. Daarmee is een belangrijke functie binnen de vereniging voor langere tijd goed ingevuld. Peer (hij vierde onlangs zijn 50ste verjaardag en werd verrast met een reusachtige Abraham op het sportpark) zit nog boordevol ideeën om ‘Bladels grootste huiskamer’ nog aantrekkelijker te maken. Vorige maand werden windschermen op het terras geplaatst (verplaatsbare bloembakken zijn in de maak), er zijn tapkranen bijgeplaatst om ook Hertog Jan te kunnen schenken, de darthoek gaat aangekleed worden enz., enz. Volop leven in de Bladella brouwerij!



 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven