Nieuws

Waardig afscheid van Peter Bons en Niels Hendriks

13 juni 2014
www.bladella.nl
Op donderdag 12 juni hebben deze beide spelers afscheid genomen van Bladella, althans als selectiespelers, want alle twee gaan bij Bladella op een lager niveau acteren.

Het afscheid werd gevierd middels een wedstrijd tussen twee door de afscheid nemende spelers zelf samengesteld teams. Ze waren er beide in geslaagd een alleraardigst team te formeren van selectiespelers, oud spelers en een aantal vrienden. De uitslag 4 – 4 was van geen belang. Niels Hendriks scoorde 3 prachtige doelpunten en Peter Bons scoorde uit een strafschop.

De 32- jarige Peter Bons begon zijn loopbaan in het vaandelteam in het seizoen 2002/2003 en speelde daarin ruim 300 wedstrijden. Peter heeft met zijn keeperskwaliteiten menig puntje voor Bladella verdiend waarbij vooral zijn optreden op de lijn zeer sterk was. Peter is daarbij binnen de vereniging een populaire gast. Hij is muzikaal en beschikt over de nodige humor. Hij gaat zich de komende periode richten op zijn aanstaande vaderschap.

De 30- jarige Niels Hendriks begon zijn loopbaan in het vaandelteam in het seizoen 2001/2002 en ook hij speelde daarin ruim 300 wedstrijden. Niels begon aanvankelijk als buitenspeler, maar schakelde al snel over naar de rol van opkomende back. Niels is een echte teamspeler die het niet moest hebben van hard en gemeen spel, maar vooral van zijn gave techniek en snelheid. Niels wordt gekenmerkt als een sociaal ingesteld persoon, makkelijk voor zijn omgeving en teamgenoten. Door zijn werk kan hij niet meer voldoende trainingsavonden bezoeken en daarom gaat hij lager spelen.

Na afloop van de wedstrijd werden beide spelers door de voorzitter nog uitgebreid in het zonnetje gezet waarbij hun trouw aan Bladella zeer werd geprezen. Het is al lang geen vanzelfsprekendheid meer dat spelers hun hele carrière bij dezelfde vereniging blijven. Beide spelers kregen diverse cadeaus en voor hun partners was er een fraaie bos bloemen.

Ook oud-trainer Norbert Rebsch was voor dit afscheid naar Bladel gekomen en in zijn speech haalde hij op een komische manier nog herinneringen op waarbij beide spelers waren betrokken.

Peter en Niels, bedankt voor jullie jarenlange zeer gewaardeerde inzet voor Bladella en de supporters wensen jullie alle goeds voor de toekomst.
2014-06-13

Afscheidswedstrijd Niels Hendriks en Peter Bons


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven