Nieuws

D1 gaat voor ‘de dubbel’!

02 juni 2014
www.bladella.nl
Eind maart kon het kampioenschap, met promotie naar de hoofdklasse, al gevierd worden. Woensdag a.s. 4 juni staat bij Wodan de bekerfinale tegen DVS D1 op het programma.

IJzersterk seizoen
Als voorbereiding op het seizoen werd deelgenomen aan het sterke toernooi van Sportclub Irene in het Limburgse Tegelen. Als winnaar (met OJC, Udi’19, UNA en andere hoofdklasse- en divisieteams als tegenstanders) ging de grootste beker mee naar Bladel.
 
Voor de competitie in de 1e klasse werden in 22 wedstrijden 109 goals gescoord en maar 19 goals tegen. Met slechts 1 verliespartij, en uiteindelijk 18 punten los, kon eind maart al het kampioenschap met promotie naar de hoofdklasse, gevierd worden.
Door die goede resultaten kwamen van verschillende hoofdklassers en divisieploegen verzoeken voor het spelen van oefenwedstrijden. Het merendeel van die vriendschappelijke partijen werd gewonnen.
 
Enkele weken terug toog D1 naar Rotterdam om in het Spartaan’20-toernooi de krachten te meten met hoofdklassers en teams uit de 3e en 2e divisie. In de poule werd 2x gelijk gespeeld en 1x met 1-0 (in de laatste minuut) verloren van de Spartaan ’20, de ongeslagen kampioen uit de 2e divisie.
De finale werd nipt gemist (met penalty-schieten). Met de eervolle 4e prijs werd teruggereisd naar Brabant.
 
Afgelopen zaterdag werd bij Unitas’30 in Etten-Leur opnieuw aan een sterk toernooi deelgenomen. Bladella D1 bleek het beste team te zijn: 5x winst en 1x gelijk. Lotte van Veldhoven werd tot ‘beste speler’ van het toernooi uitgeroepen.
 
Bekerfinale
Komende woensdag 4 juni kan Bladella D1 zich ook nog kronen tot bekerwinnaar! De districtbekerfinales staan eigenlijk voor zaterdag gepland. Omdat DVS al eerder ander verplichtingen had aangegaan is de D-bekerfinale uiteindelijk verplaatst kunnen worden naar a.s. woensdag 4 juni, aanvang 19 uur bij WODAN.
Tegenstander DVS D1 uit Aalst eindigde in dezelfde competitie in de middenmoot. Op de Smagtenbocht werd het 5-0, maar in de uitwedstrijd ging het een stuk moeizamer: 1-2.
Kom Bladella D1 woensdag aanmoedigen op sportpark Eindhoven Noord, Atletieklaan 1, 5624 AA Eindhoven.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven