Nieuws

Nog vol aan de bak in Oers

31 mei 2014
www.bladella.nl
Bladella 2 wist op Hemelvaartsdag de eerste van twee finales tegen RKVVO 3 met 2-1 te winnen. 'Good old' Jeroen Schilders zette zijn krabbel onder de twee Bladella doelpunten.

Jeroen schoot de blauw-witten na een afgeslagen corner al na 10 minuten op voorsprong. Vlak voor rust wist RKVVO van een fout in de opbouw te profiteren, waardoor de ervaren Rob van Breugel de 1-1 kon maken. Na rust was het opnieuw Jeroen die uit een vrije trap de 2-1 binnen kopte. Gezien de kansen deed het 2e zichzelf te kort, en ze zullen dan ook nog vol aan de bak moeten in 'Oers' om te kunnen promoveren naar de reserve 1e klasse. De wedstrijd op sportpark De Heikant begint om 12.00 u, zorg dat je er bij bent!!!
 
Vervolg
Er moet zondag sowieso een beslissing vallen in deze reeks 2 van de nacompetitie. ‘Indien na het spelen van deze twee wedstrijden nog geen beslissing door middel van wedstrijdpunten is verkregen, dan is het doelsaldo van deze twee wedstrijden beslissend. Is dit ook gelijk, dan wordt de tweede wedstrijd als volgt verlengd: 
-  Onmiddellijk na het verstrijken van de 90 min. wordt de wedstrijd met 2x 15 minuten verlengd. 
-  is er na de verlenging nog geen beslissing gevallen dan moeten strafschoppen de beslissing brengen
 
Nacompetitie Res. 2e kl. A-B-C-D / herkansers res.1e kl.
Reeks 2     uitslagen 29 mei      return 1 juni  
Bladella 2 - RKVVO 3
De Valk 2 - ODC 2
2-1
1-2
RKVVO 3 - Bladella 2
ODC 2 - De Valk 2
-
-
Dosko 2 - Jong Brabant 2
MOC’17 - GSBW 2
3-1
1-0
Jong Brabant 2 - Dosko 2
GSBW 2 - MOC’17
-
-
  
De 4 verliezers zijn nog niet klaar….
Als het tegen Oers toch niet zou lukken, is promotie naar de reserve 1ste klasse nog mogelijk… De KNVB liet namelijk weten dat er nog een extra plaats in deze klasse is vrijgekomen. De verliezers zijn dus na zondag nog niet klaar.
Dat betekent dat voor de verliezer (over 2 partijen) van Bladella 2 - RKVVO 3 voor komende woensdag 4 juni (op neutraal terrein) een vervolg gepland staat tegen de verliezer van de tweestrijd tussen De Valk 2 en ODC 2.
Samen met de winnaar van de verliezerronde aan de ‘andere kant’ (dat gaat tussen Dosko 2 - Jong Brabant 2 en MOC’17 2 - GSBW 2) wordt in de verliezersfinale volgende week maandag 9 juni (2e pinksterdag) op neutraal terrein beslist welke team aanspraak gaat maken op die ene extra promotieplaats.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven