Nieuws

Bladella 2 gaat voor promotie

27 mei 2014
www.bladella.nl
Bladella 2 heeft zich geplaatst voor de nacompetitie-finale, die deze week wordt afgewerkt. De sterkste van de tweeluik tussen RKVVO 3 en Bladella 2 promoveert naar res. 1ste klasse.

Het keurkorps van Jasper van Hoof speelde voor de nacompetitie tegen ODC een puike partij in Boxtel. Om een ronde verder te komen moest voor de return Bladella allemaal top zijn. Dat was niet het geval, waardoor het sterke ODC gemakkelijk met 1-4 winst aan de haal ging. In de kraker tegen Rood Wit V. gaat ODC nu proberen promotie naar de 2e klasse af te dwingen.
 
Twidde
De reserves haalden wel de 2e reeks van de nacompetitie. Door twee prima overwinningen tegen St. Michielsgestel 2 (0-1 uit en 5-2 thuis) bereikte Bladella 2 de finale van de nacompetitie. Deze finale voor promotie naar de reserve 1e klasse wordt over twee wedstrijden gespeeld tegen RKVVO 3. De eerste wedstrijd is thuis op Hemelvaartsdag, a.s. donderdag 29 mei om 12.00 u, en de terugwedstrijd is op zondag 1 juni ook om 12.00 u maar dan op Sportpark "De Heikant" in Oers.
 
Oers
Tegenstander RKVVO is een goede bekende van Bladella 2, aangezien beide teams elkaar ook al in de competitie tegen kwamen.  In Bladel werd het 5-1 voor Bladella en in Veldhoven 4-0 voor 'Oers', beide uitslagen enigszins geflatteerd. RKVVO was na de winterstop het sterkste team in deze klasse, maar strandde op één puntje van kampioen Acht 2. Belangrijkste man bij 'Oers' is de ervaren spits Rob van Breugel (33) die dit seizoen ook nog voor het 1ste uit kwam. De blauwgelen zijn dan ook favoriet, maar het 2e zal er alles aan doen om te kunnen promoveren. Kom de mannen aanmoedigen om ze het laatste zetje te geven!
 
 
Extra Toetje…
Als het tegen Oers niet zou lukken, is promotie naar de reserve 1ste klasse toch nog mogelijk… De KNVB liet vandaag namelijk weten dat er nog een extra plaats in deze klasse is vrijgekomen. De verliezers zijn dus na zondag nog niet klaar…
Voor de verliezer (over 2 partijen) van Bladella 2 – RKVVO 3 heeft de KNVB voor volgende week woensdag 4 juni (op neutraal terrein) een vervolg gepland tegen de verliezer van de tweestrijd tussen De Valk 2 en ODC 2.
Samen met de winnaar van de verliezerronde aan de ‘andere kant’ (dat gaat tussen Dosko 2 – Jong Brabant 2 en MOC’17 2 – GSBW 2) wordt in de verliezersfinale volgende week maandag 9 juni (2e pinksterdag) op neutraal terrein beslist welke team aanspraak gaat maken op die ene extra promotieplaats.


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven