Nieuws

Bladella - ODC: 1- 4

26 mei 2014
www.bladella.nl
Bladella speelde deze keer duidelijk minder dan in de wedstrijd in Boxtel een week eerder. Bladella gaat in de volgende competitie weer verder in de derde klasse.

Bladella kon in deze wedstrijd de nacompetitie verlengen en daarmee de deur naar de tweede klasse open houden. Door de duidelijke tweede nederlaag tegen de gasten uit Boxtel is daarop geen kans meer. Bladella blijft daardoor in de derde klasse en hoopt op een terugkeer van de derby tegen Reusel Sport.
 
De wedstrijd begon goed voor Bladella. Al na drie minuten stond een voorsprong op het scorebord door een merkwaardige vrije trap van meer dan 20 meter van Joep van de Ven. Via de lat en de keeper belandde de bal in het net ( 1 – 0 ). Maar vier minuten later kwam ODC al langszij (1 – 1) door een lage schuiver van Remco Schellekens. Deze spits bleef de hele wedstrijd een plaag voor Bladella en in de elfde minuut stond hij na een fout in de verdediging vrij voor doelman Dijkmans en tekende voor de 1 – 2. Het was een geluk voor het publiek dat de Bladella-doelman in de negende minuut in extremis redde op een kopbal van ODC anders was de wedstrijd toen al gespeeld geweest. Door de 2 – 1 voorsprong uit de eerste wedstrijd hadden de gasten uit Boxtel nu een comfortabele voorsprong. Ondanks dat Bladella zich in de eerste helft en ook direct na de rust herpakten werd de thuisploeg niet echt gevaarlijk. Een vrije trap van de weer herstelde Ruud Leermakers zeilde over en net voor rust, in de 44ste minuut  was nog een dreigende Bladella-aanval via de linkerkant waar Dirk Reijnders opereerde. Na de pauze trok Bladella ferm ten aanval maar bleef ook ODC gevaarlijk. Het leek een mooie tweede helft te gaan worden. Joris Hermans en Cas Vosters maakten voor meer dreiging plaats voor Joris Evers en Geert van Overbeek. Maar het was ODC dat in de 63ste minuut door Sjoerd Lokven op 1 - 3 kwam en daarmee was de wedstrijd in feite gespeeld. In de 70ste minuut werd het nog 1 - 4 door Rob Scholten. Bladella was in feite machteloos liet in de tweede helft het initiatief aan de ook niet bijster goed spelende gasten uit Boxtel. Er was te weinig dreiging bij de Bladelse voorwaartsen. Jammer, eigenlijk ging de wedstrijd uit als een spreekwoordelijke nachtkaars vooral toen middenvelder Geert van Overbeek met een zware achillespeesblessure het veld moest verlaten.
 
Bladella speelde deze keer duidelijk minder dan in de wedstrijd in Boxtel een week eerder. Over het geheel gezien zijn het goede spel in de eerste helft van de competitie, de derde plek in de eindstand en het bereiken van de nacompetitie een compliment voor het team van de trainers Jasper van Hoof en Peter Cosijns. Het resultaat van vandaag maakt een einde aan verdere illusies en daardoor speelt Bladella volgend jaar weer in de derde klasse, wellicht tegen de voetbalvrienden uit Reusel. Of komt er toch nog een andere derby het komende seizoen...?

klik hier voor het ODC-verslag
2014-05-27

Bladella - ODC 25 nacompetitie mei 2014


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven