Jasper:'De jongens hebben elkaar prima aangevuld'

22 mei 2014
www.bladella.nl
Afgelopen zondag waren de supporters opgetogen over het goede spel en de voorsprong in de eerste helft. Helaas was het spel na rust beduidend minder en gingen we met 2 – 1 de boot in.

Komende zondag de return: Bladella - ODC.
Jasper van Hoof, hoofdtrainer

Was jij ook tevreden over het spel in de eerste helft? Is er een geheim voor?
Er is geen geheim. In het begin van het seizoen zijn we gestart met een iets andere speelwijze dan Bladella gewend was. In die speelwijze hebben we in de loop van de competitie behoorlijk wat stapjes in de goede richting gemaakt. Nu is het belangrijk dat vooral de kleine foutjes eruit gaan. Daardoor kunnen we onszelf vaker gaan belonen.
 
De tweede helft zondag was minder. Welke verklaring heeft de trainer daarvoor?
Ik vind dat jullie hiermee behoorlijk kritisch zijn. Afgelopen zondag heb ik een hele goede wedstrijd gezien. Er werd in een hoog tempo gespeeld. Daarbij zijn in de loop van de wedstrijd het warme weer en ook de spanning een rol gaan spelen. We verloren, inderdaad. Maar ik ben erg benieuwd wat jullie hadden gezegd als het een gelijkspel was gebleven. Ik heb in ieder geval genoten van Bladella.
 
Wie was voor jou de man van de wedstrijd? In welk opzicht?
Ik was over iedereen heel tevreden. De jongens in het veld hebben elkaar perfect aangevuld. Dat was de bedoeling en zo hoort er ook gespeeld te worden. Ik was content.
 
Wat verwacht je van de wedstrijd van zondag? Hoeveel procent kans hebben we om door te gaan op Hemelvaartsdag?
Een soort zelfde wedstrijd gaat het worden als de wedstrijd afgelopen zondag in Boxtel. We zullen met Bladella allemaal top moeten zijn om een ronde verder te kunnen komen. ODC heeft gewoon een heel goed elftal. 

 
www.bladella.nl
Gewoon een potje ballen, passjes geven, lichtjes bewegen, geen onderling contact. De senioren wilden wel eens weten hoe het voelde. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Een lekker potje voetballen mag sinds 1 juli weer, nu ook door 'Boven 18’. En de 55plussers gaat 'wandelvoetballen'. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na de laatste persconferentie van het kabinet afgelopen week en in overleg met de gemeente kan het bestuur mededelen dat zowel het… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Vanaf maandag 22 juni starten we met de nieuwe jeugdteams voor seizoen 2020-2021 tot en met 10 juli  Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven