Nieuws

Jasper:'De jongens hebben elkaar prima aangevuld'

22 mei 2014
www.bladella.nl
Afgelopen zondag waren de supporters opgetogen over het goede spel en de voorsprong in de eerste helft. Helaas was het spel na rust beduidend minder en gingen we met 2 – 1 de boot in.

Komende zondag de return: Bladella - ODC.
Jasper van Hoof, hoofdtrainer

Was jij ook tevreden over het spel in de eerste helft? Is er een geheim voor?
Er is geen geheim. In het begin van het seizoen zijn we gestart met een iets andere speelwijze dan Bladella gewend was. In die speelwijze hebben we in de loop van de competitie behoorlijk wat stapjes in de goede richting gemaakt. Nu is het belangrijk dat vooral de kleine foutjes eruit gaan. Daardoor kunnen we onszelf vaker gaan belonen.
 
De tweede helft zondag was minder. Welke verklaring heeft de trainer daarvoor?
Ik vind dat jullie hiermee behoorlijk kritisch zijn. Afgelopen zondag heb ik een hele goede wedstrijd gezien. Er werd in een hoog tempo gespeeld. Daarbij zijn in de loop van de wedstrijd het warme weer en ook de spanning een rol gaan spelen. We verloren, inderdaad. Maar ik ben erg benieuwd wat jullie hadden gezegd als het een gelijkspel was gebleven. Ik heb in ieder geval genoten van Bladella.
 
Wie was voor jou de man van de wedstrijd? In welk opzicht?
Ik was over iedereen heel tevreden. De jongens in het veld hebben elkaar perfect aangevuld. Dat was de bedoeling en zo hoort er ook gespeeld te worden. Ik was content.
 
Wat verwacht je van de wedstrijd van zondag? Hoeveel procent kans hebben we om door te gaan op Hemelvaartsdag?
Een soort zelfde wedstrijd gaat het worden als de wedstrijd afgelopen zondag in Boxtel. We zullen met Bladella allemaal top moeten zijn om een ronde verder te kunnen komen. ODC heeft gewoon een heel goed elftal. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven