Nieuws

Kleine nederlaag voor moedig Bladella

19 mei 2014
www.bladella.nl
ODC en Bladella hebben er een aantrekkelijke en spannende wedstrijd van gemaakt. Eindstand 2-1. De Tipmast Boys hebben a.s. zondag in de return nog alle kans om door te komen.

Bladella startte uitstekend en reeds in de 2e minuut was het succesvol toen een prachtige aanval werd afgerond door Anel Selimovic. 0 -1. In dezelfde minuut scoorde ook ODC, maar het doelpunt werd wegens buitenspel afgekeurd. Even later moest Bladella doelman Paul Dijkmans tot twee keer toe handelend optreden om ODC van een doelpunt af te houden. In de 13e minuut werd een prima schot van Nicky Buys door de ODC doelman tot corner verwerkt. Even later kreeg ODC een enorme kans maar Remco Schellekens schoot uit vrije positie voorlangs. Het spel bleef op en neer golven, beide teams speelden met een volledige inzet en er waren soms fraaie aanvallen te bewonderen. In de 38e minuut moest Geert van Overbeek geblesseerd het veld verlaten. Hij werd vervangen door Joris Evers. Bladella was steeds gevaarlijk via Dirk Reijnders, die zijn tegenstander steeds goed voorbijkwam en veel gevaar stichtte. Vlak voor rust was het Anel Selimovic die uit een volley van 30 meter net over het doel schoot.
 
In de tweede helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld. ODC kreeg de eerste kans toen Remco Schellekens de bal op een blaadje aangespeeld kreeg maar hij schoot hoog over. In de 58e minuut kwam ODC op gelijke hoogte. Een corner werd voorbij de tweede paal getrapt, door Willem van de Kerkhof terug gekopt op Bas Verkaik die via de onderkant van de lat doel trof. 1 – 1. Kort hierna trof Anel Selimovic de lat toen hij prima werd bediend door Joris Hermans. In de 61e minuut kwam Ard Kneefel de moegestreden Dirk Reijnders vervangen. In de 76e minuut was  er een knappe voorzet van Joris Evers die door Joris Hermans over het doel werd gekopt. Korte tijd later werd Tom van den Berg diep gestuurd maar alleen voor Paul Dijkmans faalde hij.
 
ODC begon steeds meer aan te dringen en had in de 85e minuut wederom een corner nodig om te scoren. Uit die corner ontstond een enorme scrimmage voor het Bladella doel en het was uiteindelijk ODC verdediger Job Meijdam die het laatste tikje gaf.
In de 89e minuut mocht Anel Selimovic nog aanleggen voor een vrije trap op de rand van het strafschopgebied, maar hij schoot in de muur. Ver in blessuretijd kreeg Joris Hermans nog een opgelegde kans maar de doelman kon redding brengen.
Hierna werd ODC speler Bart Dammers met rood weggestuurd wegens natrappen. Meteen hierna floot de uitstekend leidende scheidsrechter Hesselmans af voor het einde.
 
De Tipmast Boys hebben a.s. zondag in de return nog alle kans om door te komen. Mascotte Bram Verhagen en de vele meegereide Bladella supporters waren tevreden over het spel en de inzet van hun ploeg.

klik hier voor het verslag met foto's van ODC-clubsite
2014-05-27

ODC -Bladella (na-comp promotie) 2 -1


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven